0% Complete
صفحه اصلی
/
سومین همایش ملی پژوهش های کاربردی امنیت غذایی: فرآوری، ایمنی و سلامت
ارائه الگوی مدیریت اتلاف مواد غذایی بر اساس تجربه برنامه بومی «یزد بهره ور»
نویسندگان :
هدایت کارگر شورکی
1
حمیدرضا نعمت زاده
2
عباس زارع بنادکوکی
3
احمد احمدی یزدی
4
جعفر رحمانی شمسی
5
1- استانداری یزد
2- شرکت سامان آوران توسعه
3- شرکت سامان آوران توسعه
4- دانشگاه یزد
5- سازمان مدیریت و برنامه¬ریزی استان یزد
کلمات کلیدی :
بهره وری،اتلاف غذا،مدیریت بهره وری،امنیت غذایی،برنامه «یزد بهره ور»
چکیده :
استان یزد از سال 1401 تجربه جدیدی در برنامه ریزی منطقه ای متمرکز بر مسائل بهره وری را آغاز کرده است که در قالب برنامه بومی «یزد بهره ور» شناخته می شود و سبب شده است که استان یزد از سوی سازمان ملی بهره وری ایران به عنوان منطقه اجرای آزمایشی (پایلوت) پروژه های بهره وری انتخاب شود. مطالعه حاضر که به روش کیفی و با تحلیل داده های حاصل از مطالعه اسناد و گزارش های تولید شده در برنامه یزد بهره ور و همچنین مصاحبه با مسئولان و متولیان پروژه های مختلف این برنامه انجام شده است، تلاش دارد تا بر اساس تجربه استان یزد در این برنامه بومی، الگویی جامع، کاربردی و بومی برای مدیریت اتلاف مواد غذایی در ایران ارائه دهد. یافته های تحقیق نشان می دهد که برای تحقق هدف مدیریت اتلاف مواد غذایی (در مراحل تولید، توزیع و مصرف) لازم است ساختاری سه سطحی (شامل سطوح کلان، میانه و خرد) به همراه فرایندی چهار مرحله ای (شامل اولویت بندی، اعتبارسنجی، اجرا و بازنگری) دنبال شود. نتایج این مطالعه می تواند به مسئولان سازمان ملی بهره وری ایران، مسیر بهینه برای هدایت منابع در جهت مدیریت اتلاف مواد غذایی در ایران معاصر را نشان دهد؛ ضمن آن که مدلی قابل الگوبرداری برای سایر استان ها نیز ارائه خواهد داد.
لیست مقالات
لیست مقالات بایگانی شده
تاثیر افزودن هیدروکلوئیدهای نشاسته ذرت اصلاح شده فسفاته و استیله و آگار بر کاهش آب اندازی بافت ماست قالبی بدون چربی.
سید حسین رضوی زادگان جهرمی - یاسمن یبلوئی - زهرا فلاح زاده
پتانسیلهای عصارهها و اسانسهای گیاهی به عنوان افزودنیهای کارآمد در صنایع غذایی
صادق رضازاده
مقایسه وضعیت ریزمغذیهای آهن، روی و منیزیم در کودکان مبتلا به اختلال کمبود توجه بیشفعالی و کودکان سالم
حافظ صفری
طراحی حسگر زیستی مبتنی بر نقاط کوانتومی گرافن در کاربردهای تشخیص باکتری
انیس امیدنیایی - علی فرمانی
فیلم های خوراکی زیست فعال هوشمند برای ایمنی مواد غذایی
مهشید السادات رضوی
بهبود پایداری اکسایشی روغن ماهی استخراج شده از کبد و پوست فانوس ماهی (Benthosema pterotum) با کمک فرآیند ریزپوشانی
هاجر محمدی - سید محمد موسوی - سید فخرالدین حسینی - سید مهدی حسینی - حسین پاشازانوسی
کاربردهای کلیدی و مزایای هوش مصنوعی در کشاورزی و امنیت غذایی
علیرضا پورمحمد
فیبرهای خوراکی در فرآوردههای گوشتی: گامی نوین برای سلامت و بهبود کیفیت
زهرا تیموری - شادیه رون
کاربرد فناوری فشار بالا بهعنوان یک فناوری نوظهور در فرآوردههای لبنی
مینا رضاپور
گیاهان خوراکی: آنتی اکسیدان های موثر در پیشگیری و درمان بیماری های زوال عصبی
کبری شیرانی
بیشتر
ثمین همایش، سامانه مدیریت کنفرانس ها و جشنواره ها - نگارش 42.4.1