0% Complete
صفحه اصلی
/
سومین همایش ملی پژوهش های کاربردی امنیت غذایی: فرآوری، ایمنی و سلامت
استفاده از پیشتیمارهای فیزیکی و شیمیایی در کاهش جذب روغن و تولید غذاهای سرخشده کمچرب
نویسندگان :
فخرالدین صالحی
1
1- دانشگاه بوعلی سینا
کلمات کلیدی :
بلانچینگ،پوششدهی،فراصوت،مایکروویو،هوای داغ
چکیده :
مصرف بیش از حد روغنهای خوراکی و چربیهای اشباع با بروز مشکلات متعدد سلامت ارتباط دارد. در پاسخ به تقاضای روبه رشد برای غذاهای سالم، تلاشهای گستردهای جهت تولید محصولات سرخشده کمچرب صورت گرفته است. در این راستا، اصلاح فرمولاسیون خمیرابه استفاده شده برای پوششدهی برخی از محصولات غذایی مانند ناگت، کنترل دما و زمان فرآیند و افزایش پایداری محیط سرخکردن از راهکارهای مناسب برای کاهش جذب روغن هنگام سرخکردن محسوب میشوند. علاوه بر این، پیشتیمارهایی نظیر پوششدهی، فراصوت، بلانچینگ، هوای داغ و مایکروویو بهمنظور کاهش جذب روغن پیش از فرآیند سرخکردن استفاده شدهاند. مطالعه حاضر مروری است بر پیشتیمارهایی که در کاهش جذب روغن طی فرآیند سرخکردن نقش مؤثر دارند. پوششدهی محصولات خام با هیدروکلوئیدها به دلیل ایجاد یک لایه انتخابی و محافظ در سطح محصول و امواج فراصوت به علت کارایی بالای آبگیری، بهطور گسترده برای کاهش جذب روغن در سرخکردن به کار میروند. همچنین، بلانچینگ با کاهش رطوبت، حرارتدهی و خشککردن با مایکروویو یا هوای داغ با کاهش رطوبت و ایجاد پوسته سطحی و تغییر ساختار، از میزان جذب روغن میکاهند.
لیست مقالات
لیست مقالات بایگانی شده
بررسی اثر جایگزینی کاکوتی و لاکتوز بر اسیدیته، ترکیبات قندی و پذیرش کلی نوشیدنی کامبوجا برپایه چای سیاه و ساکارز
محبوبه سرابی جماب - آزاده خیابانی - ابوالفضل پهلوانلو - منیرالسادات شاکری
ارزیابی میزان غلظت فلزات سنگین ( آرسنیک ،سرب و کادمیوم) در برنج های وارداتی از مبادی ورودی بندر امام خمینی(ره)
اکبر پیش بین - محمد رضا محمدی - محمد علاف زاده شوشتری - مصطفی پارسایی فرد
ارائه الگوی راهبردی توسعه و تجاری سازی محصولات نوین غذایی در ایران
تکتم محتشمی
Delivery systems in food: Revolutionizing material transport for quality, safety, and innovation
Razieh Torabi - Mehrdad Niakousari
کاربرد هیدروکلوئیدها در بهبود بافت، ماندگاری و کیفیت حسی انواع نان، کیک و پنکیک
فخرالدین صالحی
تاثیر افزودن هیدروکلوئیدهای نشاسته ذرت اصلاح شده فسفاته و استیله و آگار بر کاهش آب اندازی بافت ماست قالبی بدون چربی.
سید حسین رضوی زادگان جهرمی - یاسمن یبلوئی - زهرا فلاح زاده
گیاهان خوراکی: آنتی اکسیدان های موثر در پیشگیری و درمان بیماری های زوال عصبی
کبری شیرانی
آدامس های غنی شده با کازئین فسفوپپتید و تاثیرآن ها بر دوباره معدنی شدن مینای دندان
زهرا عمادی - مریم فنائی
کاربرد هوش مصنوعی برای تشخیص مایکوتوکسین در مواد غذایی
بیوک آقا فرمانی - سمیه محمدخانی - بهزاد یوسفی رزین
امنیت غذایی : چالش ها وراهکار ها در مسیر توسعه پایدار
ناهید زمانی
بیشتر
ثمین همایش، سامانه مدیریت کنفرانس ها و جشنواره ها - نگارش 42.4.1