0% Complete
صفحه اصلی
/
سومین همایش ملی پژوهش های کاربردی امنیت غذایی: فرآوری، ایمنی و سلامت
تاثیر فرآیند های مکمل براستخراج ترکیبات سودمند گیاهان دارویی
نویسندگان :
فاطمه آقاجانی ترشکوه
1
سیدمحمد احمدی
2
1- دانشگاه زابل
2- دانشگاه زابل
کلمات کلیدی :
استخراج،سوکسله،فراصوت،مایکروویو،سیال فوق بحرانی
چکیده :
عصاره های طبیعی استخراج شده از گیاهان یکی از مهمترین منابع اولیه برای تهیه دارو ، طعم دهنده ها و همچنین لوازم آرایشی هستند. روش های سنتی استخراج ترکیبات طبیعی گیاهان مانند ماسراسیون، سوکسله و.. معایبی مانند زمان استخراج طولانی، بازده پایین، تخریب ترکیبات حساس به حرارت و نیز استفاده از حلال های سمی را دارند. برای بهبود بازدهی استخراج ترکیبات طبیعی روش های جدید ابداع شده است مانند استخراج به روش فراصوت، استخراج به روش مایکروویو و استخراج به روش سیال فوق بحرانی. هدف از این مطالعه شناخت روش های نوین عصاره گیری به عنوان روشی کارآمد و سریع و مقرون به صرفه می باشد. در روش های نوین استفاده از حلال های سمی کاهش پیدا می کند.
لیست مقالات
لیست مقالات بایگانی شده
غذاهای فراسودمند راهبردی مقرونبهصرفه برای کاهش بار جهانی بیماریهای غیرواگیر
نگین منجذب
امنیت غذا در شرایط بحرانی مطالعه تطبیقی ایران و جهان
علی شکیباپور
کاربردهای بیوتکنولوژی در صنایع غذایی و کشاورزی
نیما محمدنژاد خیاوی - مینا حسنی - علی شاهی قره لر
واردات در گرداب بحران غذا
نگین زارعی - علیرضا کرباسی
مروری بر کاربرد ضایعات هویچ در صنعت نانوایی و پخت
کیمیا شهبازی - شادیه رون
نقش اسپیرولینا در تقویت عملکرد پروبیوتیکها و تنظیم میکروبیوم روده: چشماندازی برای ارتقای سلامت
مائده خجسته باغدار - محمد جواد هنرور میراب
بررسی کاربرد و عملکرد انواع آنتیاکسیدانهای طبیعی و مصنوعی در مهار اکسایش روغن های خوراکی
محمدصالح همتی حسن پور - فریناز گنجعلی
بررسی کاربرد پودر پرمیت و استویا در خواص فیزیکو شیمیایی و ارگانولپتیکی دسر لبنی
مریم هائدی
تأثیر نانوذرات دی اکسید تیتانیوم و نانولوله کربن بر خصوصیات فیزیولوژی گیاه رزماری تحت شرایط تنش خشکی
لیلا صالح زاده - یونس پوربیرامی هیر - اسماعیل چمنی - بهروز اسماعیل پور - مهین پور اسمعیل
مروری بر اصلاح ویژگی های مختلف پروتئین های گیاهی با استفاده از تخمیر میکروبی
سید حسین رضوی زادگان جهرمی - مریم خدابنده سامانی
بیشتر
ثمین همایش، سامانه مدیریت کنفرانس ها و جشنواره ها - نگارش 42.4.1