0% Complete
صفحه اصلی
/
سومین همایش ملی پژوهش های کاربردی امنیت غذایی: فرآوری، ایمنی و سلامت
تولید نان چاودار غنی شده با فولات
نویسندگان :
محمدرضا عدالتیان دوم
1
ملیکا اختراعی طوسی
2
1- دانشگاه فردوسی مشهد
2- دانشگاه فردوسی مشهد
کلمات کلیدی :
نان چاودار،غنی سازی با فولات،نان غنی شده
چکیده :
فولات که با نام های فولاسین یا ویتامین B9 نیز شناخته می شود، یک ویتامین محلول در آب است که برای سلامت انسان حیاتی است و کمبود آن میتواند موجب بروز مشکلات جبران ناپذیری به ویژه در گروه های پرخطر مانند زنان باردار شود؛ بنابراین باید به دنبال روش هایی جهت تامین آن بود. یکی از راهکارهای مطرح شده جهت تامین مقدار فولات مورد نیاز برای بدن، غنی سازی فولات در نان است. نشان داده شده است که فولات درون زا از محصولات چاودار، به همان میزان فولات های سنتزی از نان سفید غنی شده، در دسترس بیولوژیکی هستند و نان چاودار را به یک انتخاب تغذیه ای سالم تبدیل می کند. این روش همچنین می تواند به بهبود کیفیت تغذیه ای و سلامت عمومی جامعه کمک کند. در این تحقیق به روش توصیفی استخراج شده از مطالعات مقالات معتبر علمی ، تلاش شده با توجه به شناخت ساختار شیمیایی و سیستم جذب و متابولیسم فولات، روش هایی جهت افزایش میزان تولید فولات با استفاده از باکتری های اسید لاکتیک و یا استفاده از مخمر مناسب در خمیر نان، استخراج هر چه بیشتر فولات با استفاده از روش HPLC و در نهایت غنی سازی نان به روش مناسب ، مورد بررسی قرار گیرد.
لیست مقالات
لیست مقالات بایگانی شده
تولید هیدروژل آبی بر پایه پروتئین ماش، موسیلاژ شاهی و کربوکسی متیل سلولز و کاربرد آن به عنوان جایگزین چربی در بیسکویت
نرگس بابائی - فروغ محترمی - هادی الماسی
عسل و ارتباط با نمایه قند خون
حسین جوان بخت - صاحبه میرزائی
ارزیابی تاثیر ترکیب حلال و کاربرد تیمار پلاسمای سرد در استخراج عصاره Silybum marianum به کمک حلالهای یوتکتیک عمیق
مریم رضایی زاده - فاطمه جعفری - مسلم جهانی - فروغ بلادر
خاک سالم، غذای سالم، انسان سالم
رضا چمنی - حلیمه جلورو
تأثیر کاهش غلظت نمک طعام و جایگزینی آن با کلرید پتاسیم بر روی خواص حسی و شیمیایی کنسرو خیارشور
نفیسه Nafiseh
کاربرد فیلم ضدمیکروبی پروتئین سویا حاوی نقاط کربنی و نانوساختار ژانوس در گوشت چرخ کرده گاو
رقیه رضوی - مهران مرادی - حسین تاجیک - رحیم مولایی
پروتئین تولیدشده از هوا:راهکاری پایدار برای آینده امنیت غذایی با استفاده از تخمیر گازی
مائده خجسته باغدار - ایمان کوهستانی - حسین احمدزاده
کارایی و بهره وری تولید محصولات منتخب زراعی در شهرستان های استان کرمانشاه
فاطمه نصرنیا - مریم احسانی
طراحی نانوجاذب پلاسمونیک با افزایش شدت جذب نوری بالای 98درصد در تشخیص پزشکی
انیس امیدنیایی - علی فرمانی
مروری بر پیامدهای همهگیری کووید-۱۹ بر زنجیره تأمین بخش کشاورزی، پایداری امنیت غذایی و اثرات زیستمحیطی
سمیرا حسینی - مهرانگیز ابراهیمی ممقانی - سید رفیع عارف حسینی
بیشتر
ثمین همایش، سامانه مدیریت کنفرانس ها و جشنواره ها - نگارش 42.4.1