0% Complete
صفحه اصلی
/
سومین همایش ملی پژوهش های کاربردی امنیت غذایی: فرآوری، ایمنی و سلامت
مروری بر بسته بندی هوشمند فرآورده های گوشتی
نویسندگان :
پریسا فیضی
1
شادیه رون
2
1- دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان
2- دانشگاه ارومیه
کلمات کلیدی :
بسته بندی هوشمند
چکیده :
بستهبندی هوشمند فناوریای است که سیستمهای حسگر را با بستهبندیهای مرسوم ادغام میکند تا عملکردهای ارتباطی حسگر هوشمند را برای نظارت بر کیفیت مواد غذایی در زمان واقعی فراهم کند. از آنجایی که محصولات گوشتی در صورت عدم نگهداری صحیح میتوانند به راحتی فاسد شوند، استفاده از بستهبندی هوشمند برای نظارت بر ایمنی این محصولات در زمان واقعی مفید است. در این بررسی، ابتدا فرآیند فساد و ویژگیهای عملکردی ضروری که شاخصهای کیفیت این محصولات غذایی هستند، مورد بحث قرار میگیرند. سپس، ویژگیها و اهمیت حسگرها و شاخصهای مختلفی که میتوانند برای نظارت بر کیفیت غذاهای گوشتی استفاده شوند، ارائه میشود.
لیست مقالات
لیست مقالات بایگانی شده
تحلیل چالشهای ساختاری زنجیره تأمین برنج در ایران و تأثیر آن بر پایداری امنیت غذایی
مریم اسدپور گلوگاهی - سعید جلالیان - علیرضا کرباسی
ارزیابی کاربرد ها و روش های استخراج فیبرهای رژیمی
علی چمن مطلق - سارا افتخاری نسب
فناوری فشار بالا ؛ رویکردی نوین، پایدار و سبز در ارتقا ایمنی و کیفیت مواد غذایی
رضوان شاددل - امین جهانگیری پته خور - امیرحسین کامرانی
تأثیر فناوری فشار بالا بر ویژگیهای فیزیکوشیمیایی، کیفی و حسی تخممرغ مایع و گوشت
امید میرزایی تاش
کاربرد فیلم ضدمیکروبی پروتئین سویا حاوی نقاط کربنی و نانوساختار ژانوس در گوشت چرخ کرده گاو
رقیه رضوی - مهران مرادی - حسین تاجیک - رحیم مولایی
بررسی تطبیقی امنیت غذایی ایران و کشورهای منتخب جنوب آسیا
فریبا عباسی - علی کیانی راد
امنیت غذایی و گیاهان تراریخته
صدیقه سادات سیددعائیان - ابراهیم دورانی
Antidiabetic Potential of Cactus Fruit(Opuntia spp.): Bioactive Compounds, Mechanisms, and Applications in Functional Foods
Samaneh Pishdad
کاربرد پلاسمای سرد بهعنوان پیشتیمار در صنایع غذایی
امید میرزایی تاش
مروری بر چاپ سه بعدی غذاهای فراسودمند و آنتیاکسیدانها
بهار شکارچی - محسن شاهرخی نژاد
بیشتر
ثمین همایش، سامانه مدیریت کنفرانس ها و جشنواره ها - نگارش 42.4.1