0% Complete
صفحه اصلی / سومین همایش ملی پژوهش های کاربردی امنیت غذایی: فرآوری، ایمنی و سلامت

نویسندگان :

کلمات کلیدی :

چکیده :
لیست مقالات
لیست مقالات بایگانی شده
استخراج ترکیبات زیست فعال ازضایعات گوجه فرنگی و کاربردهای آن در صنایع غذایی
پریسا فیضی
استفاده از پیش‌تیمارهای فیزیکی و شیمیایی در کاهش جذب روغن و تولید غذاهای سرخ‌شده کم‌چرب
فخرالدین صالحی
فیبرهای خوراکی در فرآورده‌های گوشتی: گامی نوین برای سلامت و بهبود کیفیت
زهرا تیموری - شادیه رون
نقش ترکیبات زیست‌فعال قارچ‌ها در بهبود کیفیت و ایمنی مواد غذایی: مروری
ملیکا میرجردوی - مرضیه حسینی نژاد
کاربرد روش اولتراسونیک در بازیابی ترکیبات زیست‌فعال از پسماندهای میوه و سبزیجات و تاثیر آن‌ها بر کیفیت روغن‌های خوراکی
رقیه اشرفی یورقانلو - مهلا پیروزی فرد
نقش فناوری‌های نوین در ارتقاء ایمنی و ارزش افزوده محصولات شیر شتر
حسن گلزار - امیرحسین الهامی راد - مرتضی کاشانی نژاد
مروری بر پیامدهای همه‌گیری کووید-۱۹ بر زنجیره تأمین بخش کشاورزی، پایداری امنیت غذایی و اثرات زیست‌محیطی
سمیرا حسینی - مهرانگیز ابراهیمی ممقانی - سید رفیع عارف حسینی
مروری بر محصولات غذایی بدون گلوتن، چالش هاو چشم اندازها برای مدیریت بیماری سلیاک
کیوان سرابی مقدم - اکرم آریان فر - سارا حسین پور
تأثیر فناوری فشار بالا بر ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی، کیفی و حسی تخم‌مرغ مایع و گوشت
امید میرزایی تاش
کاربرد موسیلاژهای گیاهی در صنعت غذا: خواص عملکردی، مزایا و چالش‌ها
سپیده بهرامی - پرستو اسدی شیزری
بیشتر
ثمین همایش، سامانه مدیریت کنفرانس ها و جشنواره ها - نگارش 42.4.1