0% Complete
صفحه اصلی
/
سومین همایش ملی پژوهش های کاربردی امنیت غذایی: فرآوری، ایمنی و سلامت
مطالعه ای بر مفاهیم امنیت غذایی
نویسندگان :
کوثر قلی پور
1
محمد قهرمان زاده
2
جواد حسین زاد
3
1- دانشگاه تبریز
2- دانشگاه تبریز
3- دانشگاه تبریز
کلمات کلیدی :
امنیت تغذیه ای،امنیت غذایی،سوءتغذیه،گرسنگی،ناامنی غذایی
چکیده :
تحقق امنیت غذایی بهعنوان یکی از اهداف کلیدی توسعه اقتصادی و اجتماعی، مستلزم درک صحیح از مفاهیم بنیادین این حوزه است. امنیت غذایی مفهومی چندبعدی است که علاوه بر دسترسی فیزیکی به غذا، شامل کیفیت تغذیه، ثبات در تأمین و پایداری منابع نیز میشود. با این حال، تفاوت در برداشتها و تعاریف رایج، سبب بروز ابهام و ناهماهنگی در سیاستگذاریها و مطالعات مرتبط شده است. این پژوهش با مروری تحلیلی بر مفاهیم اصلی از جمله گرسنگی، سوءتغذیه، امنیت غذایی و امنیت تغذیهای، به تبیین ابعاد و تمایزات آنها میپردازد. نتایج نشان میدهد که شفافسازی مفاهیم و ایجاد یک چارچوب نظری منسجم، پیشنیاز اساسی برای ارزیابی دقیق وضعیت امنیت غذایی و طراحی سیاستهای پایدار و هماهنگ در این حوزه بهشمار میرود. درک صحیح این مفاهیم، گامی اساسی در جهت تعریف روشن اهداف سنجش امنیت غذایی و انتخاب ابزارهای مناسب برای اندازهگیری آن محسوب میشود.
لیست مقالات
لیست مقالات بایگانی شده
تأثیر درصد استخراج آرد بر خصوصیات خمیر منجمد
زهرا عطارزاده - فاطمه دژگرد
بررسی روشهای نوین خشک کردن میوه: مروری بر فرآیند خشک کن انجمادی، روشهای هیبرید و پیامدها بر کیفیت تغذیهای و صنعتیسازی
آنیسا جعفری - محمد علی حصاری نژاد
بررسی اثرات ضدقارچی نانوامولسیون اسانس کاکوتی کوهی (Ziziphora clinopodioides) بر قارچهای مولد پوسیدگی پرتقال
مریم بشارتی - هادی یزدانی
مقاله مروری: کاربرد ترکیبات گیاهی و صمغهای خوراکی در بهبود ویژگیهای دوغ
سمیه حسین زاده - سمیرا یزدانخواه - خدیجه مهین خیل
نانوکپسولهسازی پروبیوتیکها: فناوریها، مواد، کاربردها و چشماندازهای نوین در حفاظت و تحویل زیستی
فرشته قنبری - هاجر رجایی لیتکوهی - محدثه قنبری
استخراج و اندازه گیری آکریل آمید در نان به روش ریز استخراجی جدید به همراه کروماتوگرافی گازی-اسپکترومتری جرمی
الهام نوروزی فراهانی - معصومه ارفعی - معصومه خسروی رینه
بررسی تاثیر عوامل فصلی برمیزان چربی و پروتئین شیر خام دامداریهای شهرستان آشتیان
محمد بهرامی - معصومه ارفعی - فاطمه شریفی
Emerging Trends in Antibiotic Resistance of Salmonella and E. coli Across the Meat Production Chain: A One Health Perspective
Mobina Rajabzadeh - Fatemeh Valikhani - Yaser Habibi - Mohammed Reza Anani - Tohid Javaheri
طراحی پوشش زیستفعال حاوی نانوکپسول اسانس آویشن و بررسی اثر آن بر ویژگیهای میکروبی و حسی فیله مرغ در شرایط نگهداری یخچالی
ابوالقاسم رهبری
استخراج ترکیبات زیست فعال ازضایعات گوجه فرنگی و کاربردهای آن در صنایع غذایی
پریسا فیضی
بیشتر
ثمین همایش، سامانه مدیریت کنفرانس ها و جشنواره ها - نگارش 42.4.1