0% Complete
صفحه اصلی
/
سومین همایش ملی پژوهش های کاربردی امنیت غذایی: فرآوری، ایمنی و سلامت
بهکارگیری تکنیک یادگیری ماشین در افزایش رضایتمندی مصرف کنندگان از محصولات غذایی ترد
نویسندگان :
هاجرسادات سیدعلی بیک لواسانی
1
حسن صدرنیا
2
1- دانشگاه فردوسی مشهد
2- دانشگاه فردوسی مشهد
کلمات کلیدی :
ارزیابی آکوستیک،ارزیابی حسی،ارزیابی مکانیکی،فرآوری مواد غذایی،مدلسازی آماری
چکیده :
احساس تردی در بافت مواد غذایی یکی از عوامل مهم در افزایش رضایت مصرفکننده از محصولات غذایی است. احساس تازگی در میوه و سبزیجات تازه با تردی بافت ارتباط مستقیم دارد و توصیه میشود همه بزرگسالان در روز این گروه غذایی را مصرف کنند. در حال حاضر فقط 70 درصد از زنان و 60 درصد از مردان هر روز میوه تازه مصرف میکنند. با تکیه بر بهینهسازی بافت ترد، میتوان به طراحی سیستمهای غذایی پایدار و سالمی دست یافت که متناسب با ذائقه افراد در سنین متفاوت باشد. در توسعه پایدار صنعت غذا و برای کاهش ضایعات مواد غذایی، بافت محصولات خوراکی باید مطابق با ذائقه مصرفکننده بهینه شود و بافت ترد یکی از بافتهای مورد علاقه مصرفکنندگان است. پژوهشگران میتوانند با استفاده از دادههای به دست آمده از ارزیابی حسی، مکانیکی، آکوستیک و تصویربرداری و با کمک مدلهای یادگیری ماشین، تردی بافت را در محصولات تازه و فرآوری شده بهبود بخشیده و همچنین حفظ تردی بافت در انبارمانی را بهینه کنند.
لیست مقالات
لیست مقالات بایگانی شده
مروری بر بسته بندی هوشمند فرآورده های گوشتی
پریسا فیضی - شادیه رون
واردات در گرداب بحران غذا
نگین زارعی - علیرضا کرباسی
ارزیابی میزان غلظت فلزات سنگین ( آرسنیک ،سرب و کادمیوم) در برنج های وارداتی از مبادی ورودی بندر امام خمینی(ره)
اکبر پیش بین - محمد رضا محمدی - محمد علاف زاده شوشتری - مصطفی پارسایی فرد
کربنداتهای سبز: نسل نوین نانومواد در بستهبندی فعال مواد غذایی آینده روشن بستهبندی فعال مواد غذایی مبتنی بر کربنداتهای سبز
محبوبه باسی - جواد فیضی - مسلم جهانی
تاثیرات منطق جنگ بر ناامنی غذایی
بیوک آقا فرمانی - سمیه محمدخانی
مروری بر چاپ سه بعدی غذاهای فراسودمند و آنتیاکسیدانها
بهار شکارچی - محسن شاهرخی نژاد
طراحی حسگر زیستی مبتنی بر نقاط کوانتومی گرافن در کاربردهای تشخیص باکتری
انیس امیدنیایی - علی فرمانی
مروری نظاممند بر امنیت مواد غذایی ، مهاجرت شیمیایی، حفظ ارزش غذایی، و پایداری زیستمحیطی در ظروف آشپزی
کیوان سرابی مقدم - اکرم آریان فر
نقش پوششهای خوراکی زیستی حاوی ترکیبات ضدمیکروبی طبیعی در افزایش ماندگاری و ایمنی گوشتهای خام طی نگهداری سردخانهای
رقیه اشرفی یورقانلو - مهلا پیروزی فرد
راهی سبز برای امنیت غذایی: کنترل آفلاتوکسینها با توان زیستی آنزیم لاکاز
بهنام رافعی - مرضیه قارونی - محمدرضا نصیری
بیشتر
ثمین همایش، سامانه مدیریت کنفرانس ها و جشنواره ها - نگارش 42.4.1