0% Complete
صفحه اصلی
/
سومین همایش ملی پژوهش های کاربردی امنیت غذایی: فرآوری، ایمنی و سلامت
خاک سالم، غذای سالم، انسان سالم
نویسندگان :
رضا چمنی
1
حلیمه جلورو
2
1- دانشگاه بیرجند
2- دانشگاه تربیت مدرس
کلمات کلیدی :
امنیت غذایی،پایش و ارزیابی،سلامت خاک و انسان،منابع طبیعی
چکیده :
سلامت خاک و سلامت انسان دو بخش جدایی ناپذیر از یکدیگر هستند و تغییر در هرکدام بر دیگری اثرگذار است. به عبارتی دیگر خاک سالم با تولید مواد غذایی سلام و سرشار از ویتامین، نقش مهمی در سلامت انسان دارد. امروز با گسترش تخریب خاک، استفاده از آفتکشها، کودهای شیمایی و پخش فلزات سنگین آلوده شدن خاک را در پی داشته است. براین اساس تولیدات غذایی گیاهپایه نیز با کمبود مواد مغذی و افزایش آلایندههای مضر برای سلامت انسان همراه هستند به طوری که مصرف غذاهای آلوده سبب بروز بیماریهای مختلف در انسان شده است. این امر مدیریت چالش برانگیز خاک به عنوان بستر تولید مواد غذایی را بیش از پیش ضرورت بخشیده و توجه مدیران و برنامهریزان عرصه غذا و دارو را در برخورداری از خاک سالم برجسته نموده است. براین اساس پیشنهاد میگردد توجه به خاک سالم به عنوان کلید توسعه و دستیابی به شاخصهای غذایی اهداف توسعه پایدار سازمان ملل متحد مورد توجه ویژه قرار گیرد.
لیست مقالات
لیست مقالات بایگانی شده
کاربردهای کلیدی و مزایای هوش مصنوعی در کشاورزی و امنیت غذایی
علیرضا پورمحمد
کاربرد فناوری فشار بالا بهعنوان یک فناوری نوظهور در فرآوردههای لبنی
مینا رضاپور
ارزیابی منابع، تکنیکهای استخراج و خصوصیات کاربردی پروتئینهای گیاهی
سعیده شفیعی ورزنه - نفیسه زمیندار
بررسی مقایسه ای تغییرات کیفی پس از صید در برخی ماهیان پرورشی آب شیرین (کپور ماهیان)
هاجر بغلانی - سید محمد موسوی - سید مهدی حسینی - آناهیتا رضائی
فیلم های خوراکی زیست تخریب پذیر: تاثیر نانوفناوری و پلاسمای سرد در بهبود خواص عملکردی آن
محسن صهبایی اجلالی - مسعود تقی زاده
Tuf gene-based qPCR method for quality control and quantification of Lactobacillus acidophilus LA-5 in probiotic dairy products
Salman Odooli
کاربردهای بیوتکنولوژی در صنایع غذایی و کشاورزی
نیما محمدنژاد خیاوی - مینا حسنی - علی شاهی قره لر
بررسی پتانسیل نانوکپسولهسازی در حفظ کیفیت و ماندگاری اسانسهای گیاهی در بستهبندیهای هوشمند مواد غذایی
ابوالقاسم رهبری
راهی سبز برای امنیت غذایی: کنترل آفلاتوکسینها با توان زیستی آنزیم لاکاز
بهنام رافعی - مرضیه قارونی - محمدرضا نصیری
کاربرد فیلم های تولید شده از نشاسته از منابع غیر مرسوم در بسته بندی مواد غذایی
علی ظفرمند - محی الدین کاظمی - جواد علی اکبرلو
بیشتر
ثمین همایش، سامانه مدیریت کنفرانس ها و جشنواره ها - نگارش 42.4.1