0% Complete
صفحه اصلی
/
سومین همایش ملی پژوهش های کاربردی امنیت غذایی: فرآوری، ایمنی و سلامت
مروری بر اثر ضد میکروبی آنزیم ها
نویسندگان :
بهروز علیزاده بهبهانی
1
شیما مرادی
2
حسین جوینده
3
1- علوم کشاورزی و منابع طبیعی خوزستان
2- علوم کشاورزی و منابع طبیعی خوزستان
3- علوم کشاورزی و منابع طبیعی خوزستان
کلمات کلیدی :
آنزیم،صنایع غذایی،ضدمیکروبی
چکیده :
دسترسی به غذای ایمن و سالم از چالش های جدی در صنایع غذایی است. به علت نگرانی مصرف کنندگان و تولید کنندگان در مورد نگهدارنده های شیمیایی در صنایع غذایی، محققان به استفاده از نگهدارنده های طبیعی مانند آنزیم -های ضد میکروبی روی آورده اند. به طور کلی آنزیم ها نوعی پروتئین فعال کاتالیزوری هستند که به افزایش سرعت واکنش های شیمیایی کمک می کنند. آنزیم ها در تولید محصولات غذایی مانند نان، لبنیات، آب میوه و آرد، قند و غیره به طور گسترده ای استفاده می شوند. امروزه بیشتر آنزیم ها در صنایع غذایی و سایر منابع از تخمیر غوطه وری با استفاده از باکتری ها، مخمرها و کپک ها تولید می شوند.کمتر از 50 باکتری و قارچ، آنزیم های صنایع غذایی را تولید می کنند. بارزترین آن ها گونه های باسیلوس نظیر باسیلوس سوبتیلوس و باسیلوس لیکنی فورمیس، مخمر ساکارومایسس سرویزیه و قارچ های آسپرژیلوس نایجر و آسپرژیلوس اوریزا هستند. این میکروارگانیسم ها غیر بیماری زا هستند، توکسین تولید نمی کنند و سالم بودن آن ها به اثبات رسیده است. در این مطالعه مروری به کاربرد برخی آنزیم های ضد میکروبی در صنعت غذا پرداخته شده است.
لیست مقالات
لیست مقالات بایگانی شده
مروری بر کاربرد ضایعات هویچ در صنعت نانوایی و پخت
کیمیا شهبازی - شادیه رون
فرایند استحصال میگوی پرورشی سالم و بهداشتی در شرایط اقلیمی سواحل خلیج فارس و دریای عمان
مهران آوخ کیسمی - مجتبی رجبی کلوانی - سراج بیتا
راهی سبز برای امنیت غذایی: کنترل آفلاتوکسینها با توان زیستی آنزیم لاکاز
بهنام رافعی - مرضیه قارونی - محمدرضا نصیری
تأثیر استراتژیهای تلنگر بر ترجیح و رفتار جایگزینی نانهای حجیم غنی شده میان مصرفکنندگان شهر مشهد
مهکامه خواموشی یزدی - علیرضا کرباسی
مقایسه کارایی روش های پرتودهی مستقیم گاما و الکترون به منظور کاهش آلودگی به آفلاتوکسینB1 و کنترل آلودگی های پس از برداشت بادام زمینی
ایمان نعمتی - پژمان شیرمردی - حسین آفریده - سمیرا شهبازی - حامد عسکری
رویکرد طب سنتی ایرانی به امنیت غذا و تغذیه با تأکید بر مصرف و سلامت غذا
مرضیه بیگم سیاهپوش
آنتی اکسیدان های طبیعی؛ مهار کننده اکسیداسیون لیپید-پروتئین محصولات گوشتی
زهرا صدری - مائده جبارزاده مرند
مروری بر فناوریهای فراصوت در بهینهسازی فرآیندهای تخمیر و استخراج
الهام نورمحمدزاده سراب - رومینا محبی
بسته بندی پایدار ، فواید و چالش های پیش رو
مجید ضرابی اول - ناصر صداقت
کاربرد فناوری فشار بالا بهعنوان یک فناوری نوظهور در فرآوردههای لبنی
مینا رضاپور
بیشتر
ثمین همایش، سامانه مدیریت کنفرانس ها و جشنواره ها - نگارش 42.4.1