0% Complete
صفحه اصلی
/
سومین همایش ملی پژوهش های کاربردی امنیت غذایی: فرآوری، ایمنی و سلامت
کاربرد هوش مصنوعی برای تشخیص مایکوتوکسین در مواد غذایی
نویسندگان :
بیوک آقا فرمانی
1
سمیه محمدخانی
2
بهزاد یوسفی رزین
3
1- دانشگاه تبریز
2- دانشگاه تبریز
3- دانشگاه آزاد اسلامی واحد اهر
کلمات کلیدی :
تشخیص مایکوتوکسین،کروماتوگرافی،گندم،بادام زمینی
چکیده :
آلودگی مواد غذایی به مایکوتوکسینها، نگرانی عمده برای ایمنی مواد غذایی و سلامت عمومی در سراسر جهان است. محصولات کشاورزی آلوده شده با مایکوتوکسینها (متابولیتهای ثانویه و سمی قارچها) خطرات عمده برای جمعیت انسانی است. روشهای رایج تشخیص مایکوتوکسینها شامل جداسازی و آنالیز با کروماتوگرافی است که اغلب با طیفسنج جرمی همراه میباشد. هوش مصنوعی به عنوان تکنیک جدید برای تشخیص مایکوتوکسینها در مواد غذایی معرفی شده و اعتبار و دقت بالایی را ارائه میدهد. این مقاله مروری بر مطالعات اخیر در مورد روشهای هوش مصنوعی جهت شناسایی مایکوتوکسینها در مواد غذایی میباشد. این رویکرد جدید نشان می دهد انواع تکنولوژیها و روش های هوش مصنوعی میتوانند با هم مرتبط باشند. مدلهای یادگیری عمیق، الگوریتمهای یادگیری ماشین و شبکههای عصبی برای تجزیه و تحلیل مجموعه دادههای پیچیده از پلتفرمهای تحلیلی مختلف پیادهسازی شده اند. علاوه براین، این بررسی بر پیشرفت هوش مصنوعی برای کاربرد همزمان با تکنولوژیهای حسگر هوشمند یا سایر تکنیکهای مانند طیفسنجی، زیست حسگرها و تصویربرداری جهت تشخیص سریع و کم هزینه مایکوتوکسینها تمرکز دارد.
لیست مقالات
لیست مقالات بایگانی شده
بررسی استفاده از کمومتریکس در پایش الکل تولیدی از تخمیر ذرت آلوده به آفلاتوکسینها
روح الله کرمی اسبو
Emerging Trends in Antibiotic Resistance of Salmonella and E. coli Across the Meat Production Chain: A One Health Perspective
Mobina Rajabzadeh - Fatemeh Valikhani - Yaser Habibi - Mohammed Reza Anani - Tohid Javaheri
بررسی خصوصیات بیولوژیکی و سنجش ترکیبات زیست فعال پروتئینهای کازئین و آب پنیر هیدرولیز شده شیر شتر
فاطمه مهاجر دیلمانی - المیرا بیرامی - مریم اثنا عشری - عاطفه شموسی
بهینهسازی ظرفیت تشکیل و پایداری امولسیون پروتئین کنجالهی کنجد با استفاده از گرمایش اهمیک
مریم کشانی - نفیسه زمیندار - لیلا لک زاده - محمد گلی
فناوریهای نوین در چاپ سهبعدی غذا: رئولوژی، چاپپذیری و طراحی بافت
مینا رضاپور
اثربخشی ماژول نرمافزار توانبخشی شناختی ریهاکام بر بهبود کارکردهای اجرایی بیماران مبتلابه دیابت نوع 1 و 2
سمیه حسنی - سیده مریم مشیریان فراحی
سنتز و بررسی کارایی آلومینای آندی نانومتخلخل بارگذاریشده با پرمنگنات پتاسیم در حذف اتیلن برای افزایش ماندگاری میوه و سبزیجات
سعید گل میرزایی - الهام جنت دوست - فرشاد خیری - محمد سیروس آذر
مروری بر تأثیر فرآوریهای حرارتی در کاهش عوامل ضد مغذی حبوبات
سعیده شفیعی ورزنه
فیبرهای خوراکی در فرآوردههای گوشتی: گامی نوین برای سلامت و بهبود کیفیت
زهرا تیموری - شادیه رون
فرایند استحصال میگوی پرورشی سالم و بهداشتی در شرایط اقلیمی سواحل خلیج فارس و دریای عمان
مهران آوخ کیسمی - مجتبی رجبی کلوانی - سراج بیتا
بیشتر
ثمین همایش، سامانه مدیریت کنفرانس ها و جشنواره ها - نگارش 42.4.1