0% Complete
صفحه اصلی
/
سومین همایش ملی پژوهش های کاربردی امنیت غذایی: فرآوری، ایمنی و سلامت
استانداردهای حلال؛ چالشی راهبردی برای کیفیتسازی و جهانیسازی صنعت غذا در کشورهای اسلامی
نویسندگان :
عادل بیگ بابائی
1
شهره ملاکیان
2
1- موسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی
2- دانشگاه آزاد اسلامی واحد سبزوار
کلمات کلیدی :
استاندارد،حلال،ایمنی،کیفیت
چکیده :
استانداردهای حلال نقش مهمی در تضمین ایمنی و کیفیت محصولات غذایی دارند. این استانداردها با رعایت دقیق اصول شرعی و بهداشتی در تمام مراحل تولید، از تهیه مواد اولیه تا بستهبندی، سلامت مصرفکنندگان را تضمین میکنند. تبعیت از این معیارها، علاوه بر افزایش مقبولیت محصولات در جوامع مسلمان، با تأکید بر پاکیزگی و شفافیت فرآیندها، اعتماد عمومی را نیز تقویت کرده و به ارتقای کیفیت کلی در صنعت غذا کمک میکند. این موضوع بهویژه در بازارهای جهانی اهمیت یافته و مزیت رقابتی ایجاد میکند. این مقاله با هدف تبیین نقش استانداردهای حلال در ارتقای ایمنی و کیفیت مواد غذایی، به تشریح مفاهیم کلیدی، بررسی مکانیسمهای اجرایی در صنایع غذایی، و تحلیل تأثیرات مثبت آن بر اعتماد مصرفکننده، دسترسی به بازارهای جدید و نوآوری محصول میپردازد. همچنین، چالشهای پیادهسازی و پذیرش جهانی این استانداردها و فرصتهای پیشرو برای گسترش کاربرد آنها مورد بررسی قرار خواهد گرفت.
لیست مقالات
لیست مقالات بایگانی شده
Smart polymeric label for freshness monitoring of fish packaging
Shohre Rouhani
نقش اسپیرولینا در تقویت عملکرد پروبیوتیکها و تنظیم میکروبیوم روده: چشماندازی برای ارتقای سلامت
مائده خجسته باغدار - محمد جواد هنرور میراب
بررسی تاثیر استفاده از عصاره گل کاغذی بر خصوصیات کیفی و آنتی اکسیدانی آب پرتقال
احسان طوسی - محجوب شیخالاسلامی
استفاده از آرد کرم میلورم (Tenebrio molitor) مخلوط با رازیانه به عنوان جایگزین پروتئین سویا در جیره غذایی گاو کم شیر
سیده آیسان مهدویان - محمدجواد شکوری - کیانا کبریتی
مروری بر اصلاح ویژگی های مختلف پروتئین های گیاهی با استفاده از تخمیر میکروبی
سید حسین رضوی زادگان جهرمی - مریم خدابنده سامانی
Strategies for Improving Clarity and Preserving Quality of Malt Beverages during Storage
Tayebeh Ghorbani
اثربخشی ماژول نرمافزار توانبخشی شناختی ریهاکام بر بهبود کارکردهای اجرایی بیماران مبتلابه دیابت نوع 1 و 2
سمیه حسنی - سیده مریم مشیریان فراحی
ظرفیت گیاهان دارویی در ایمنی غذایی و اشتغالزایی برای دانش آموختگان رشته های کشاورزی
علیرضا پورمحمد
پروبیوتیکها و محور روده مغز: رویکردی نوین در ارتقا سلامت جسم و روان
مروا حسینی - مریم اقبالی معین
ارزیابی مخاطرات بهداشتی ناشی از مصرف بیشازحد نگهدارندههای شیمیایی در محصولات غذایی فرآوریشده
رقیه اشرفی یورقانلو - مهلا پیروزی فرد
بیشتر
ثمین همایش، سامانه مدیریت کنفرانس ها و جشنواره ها - نگارش 42.4.1