0% Complete
صفحه اصلی
/
سومین همایش ملی پژوهش های کاربردی امنیت غذایی: فرآوری، ایمنی و سلامت
نقش آنتی اکسیدانی فلاونوئیدها در پیشگیری و درمان اختلالات عصبی ناشی از استرس اکسیداتیو
نویسندگان :
کبری شیرانی
1
1- تربیت
کلمات کلیدی :
فلاونوئیدها،بیماری عصبی،زوالعقل،خواص آنتیاکسیدانی،خواص ضدالتهابی
چکیده :
این مطالعه به بررسی نقش ترکیبات فلاونوئیدی در تنظیم پاسخهای التهابی و آنتیاکسیدانی در مدلهای سلولی و جانوری میپردازد تا کارآیی آنها را در بهبود فرایندهای زوال عصبی ارزیابی کند. هدف پژوهش، تعیین ارتباطات بین فعالیت این ترکیبات و تعدیل پاسخهای ایمنی عصبی از طریق تعامل با مسیرهای سیگنالدهی کلیدی و ارزیابی اثرات نورولوژیک در مدلهای سلولی و مدلهای حیوانی است. روشها شامل مرور سیستماتیک ادبیات با کلیدواژههای مرتبط، شناسایی و تحلیل دادههای منتشرشده درباره اثرات ضدالتهابی، آنتیاکسیدانی و تعدیل کنندگی عصبی این ترکیبات بود. یافتهها نشان میدهد که ترکیباتی مانند کاتچینها، کوئرسِتین و نَوبلیتن از طریق تداخل با NF-κB و فعالسازی NRF2 امکان کاهش پنجرههای التهاب و استرس اکسیداتیو را دارند و نقشی مؤثر در بهبود معیارهای نورولوژیک در مدلهای آزمایشگاهی ایفا میکنند. چشمانداز استفاده بالینی از این ترکیبات در پیشگیری و مدیریت آسیبهای زوال عصبی وجود دارد، اما بهبود گزارشدهی و تکرارپذیری مطالعات برای ترجمان دقیق به بالین ضروری است.
لیست مقالات
لیست مقالات بایگانی شده
کاربرد بسته بندی خود ترمیم شونده در صنایع غذایی
شادیه رون - زهرا تیموری
واردات در گرداب بحران غذا
نگین زارعی - علیرضا کرباسی
تأثیر شرایط بستهبندی و نگهداری بر کیفیت و ماندگاری محصولات زعفران
عادل بیگ بابائی - سحر ذکائیان - انسیه کامکار - مریم مهدوی
ساخت اولئوژلهای دوگانه با استفاده از ترکیب ژل کنندههای پلیساکاریدی و مومهای طبیعی برای بهبود رهایش کنترل شده ترکیبات زیست فعال کپسوله شده
بهزاد بیضایی - مرتضی جمشید عینی - سمیه سنجری
بررسی مقایسه ای تغییرات کیفی پس از صید در برخی ماهیان پرورشی آب شیرین (کپور ماهیان)
هاجر بغلانی - سید محمد موسوی - سید مهدی حسینی - آناهیتا رضائی
اثربخشی ماژول نرمافزار توانبخشی شناختی ریهاکام بر بهبود کارکردهای اجرایی بیماران مبتلابه دیابت نوع 1 و 2
سمیه حسنی - سیده مریم مشیریان فراحی
مروری بر فناوریهای نوظهور در فرآوری مواد غذایی : کاربردهای صنعتی، چالشها و چشم اندازها
لیلا زیرجانی
پروتئین آبپنیر: از چالش زیستمحیطی تا منبعی ارزشمند برای صنایع غذایی و سلامت
حمید رضا فتحعلی بیگی - زهره اشرفی - محمد محمدپور ازنی
منابع آلاینده های موجود در مواد غذایی و اثرات و پیامدهای بهداشتی آن ها
مینا حسنی - نیما محمدنژاد خیاوی - محمد احمدی - علی شاهی قره لر
کاربرد نانوتکنولوژی در فرمولاسیون و بسته بندی نان
محدثه عقیق چی - فهیمه کهنه - روزبه تفقدی - الهام اسحاق آبادی - علی چمن مطلق
بیشتر
ثمین همایش، سامانه مدیریت کنفرانس ها و جشنواره ها - نگارش 42.4.1