0% Complete
صفحه اصلی
/
سومین همایش ملی پژوهش های کاربردی امنیت غذایی: فرآوری، ایمنی و سلامت
تاثیر افزودن هیدروکلوئیدهای نشاسته ذرت اصلاح شده فسفاته و استیله و آگار بر کاهش آب اندازی بافت ماست قالبی بدون چربی.
نویسندگان :
سید حسین رضوی زادگان جهرمی
1
یاسمن یبلوئی
2
زهرا فلاح زاده
3
1- گروه علوم و صنایع غذایی، دانشکده کشاورزی، دانشگاه صنعتی اصفهان
2- گروه علوم وم صنایع غذایی، دانشکده کشاورزی، دانشگاه صنعتی اصفهان
3- گروه علوم و صنایع غذایی، دانشکده کشاورزی، دانشگاه صنعتی اصفهان
کلمات کلیدی :
هیدروکلوئید،ماست قالبی،سینرسیس
چکیده :
ماست یک ژل اسیدی نیمه جامد است که از منظر مولکولی، از تجمعات پروتئین های سرمی شیر و کازئین تشکیل شده است. آب اندازی و خروج سرم شیر از این ساختار ژلی، معضلی است که در اغلب ماست های قالبی رخ داده و منجر به کاهش مقبولیت و بازار پسندی آنها می گردد. در این پژوهش اثر افزودن غلظت های مختلف هیدروکلوئیدهای آگار 0، 1/0 و 2/0 درصد) و نشاسته ذرت اصلاح شده فسفاته و استیله (0، 75/0 و 5/1 درصد) بر بافت ماست قالبی بدون چربی در روزهای 1، 14 و 28 روز پس از تولید بررسی و پارامترهای pH ، ظرفیت نگهداری آب و سینرسیس اندازه گیری شد. نتایج تغییرات pH حاکی از عدم مهار پدیده اسیدی شدن ثانویه توسط کلیه هیدروکلوئیدها بود. نمونه های تیمار شده با آگار و نشاسته، pH نهایی کمتری نسبت به انواع حاوی آگار داشت. نتایج ظرفیت نگهداری آب و سینرسیس در پایان دوره انبار داری نشان داد که در غلظت صفر آگار با افزایش نشاسته پارامترهای مذکور به ترتیب افزایش و کاهش یافتند اما در غلظت های دیگر آگار، با افزایش غلظت نشاسته روند خطی نبود. کمترین میزان سینرسیس، مربوط به نمونه ماست تیمار شده با 5/1 درصد نشاسته اصلاح شده فسفاته و استیله به تنهایی بود.
لیست مقالات
لیست مقالات بایگانی شده
تشخیص تقلب گوشت مرغ و چربی در گوشت چرخکرده گوسفند با استفاده از طیفسنجی مرئی/مادون قرمز نزدیک (VIS/NIR) و روشهای شیمیسنجی
امیر کاطمی - اصغر محمودی - هادی ولادی - ارش جوانمرد
بررسی تقلبات رایج در عسل و راهکار های ارایه شده
حسین جوان بخت - صاحبه میرزائی
نقش اسپیرولینا در تقویت عملکرد پروبیوتیکها و تنظیم میکروبیوم روده: چشماندازی برای ارتقای سلامت
مائده خجسته باغدار - محمد جواد هنرور میراب
بررسی تاثیر استفاده از عصاره گل کاغذی بر خصوصیات کیفی و آنتی اکسیدانی آب پرتقال
احسان طوسی - محجوب شیخالاسلامی
3D Printing Technology in the Food Industry
Mahsa Jokar - Zahra Mansouri Kermanshahi - Mohammad-Taghi Golmakani - Fatemeh Ghiasi
مروری بر خواص آنتیاکسیدانی آستاگزانتین و کاربرد آن در نگهداری و بستهبندی مواد غذایی
ساناز شکراله ابهری - محسن اسمعیلی - هادی الماسی
تأثیر کاهش غلظت نمک طعام و جایگزینی آن با کلرید پتاسیم بر روی خواص حسی و شیمیایی کنسرو خیارشور
نفیسه Nafiseh
نانوکپسولهسازی پروبیوتیکها: فناوریها، مواد، کاربردها و چشماندازهای نوین در حفاظت و تحویل زیستی
فرشته قنبری - هاجر رجایی لیتکوهی - محدثه قنبری
نقش بسته بندی زیست تخریب پذیر در ارتقای امنیت غذایی پایدار: تحلیل رفتار مصرف کننده با رویکرد تلنگر سبز
سیده تینا مرتضوی نیا - علیرضا کرباسی - سعید جلالیان
Multidimensional Sensory Profiling and Colorimetric Evaluation of Flavored Matcha-Based Functional Beverages: An Enhanced Maltodextrin–Inulin Matrix Approach
Mona Kaveh - Azadeh Khiabani
بیشتر
ثمین همایش، سامانه مدیریت کنفرانس ها و جشنواره ها - نگارش 42.4.1