0% Complete
صفحه اصلی
/
سومین همایش ملی پژوهش های کاربردی امنیت غذایی: فرآوری، ایمنی و سلامت
نقش و تاثیر طراحی در تولید بستهبندیهای پایدار
نویسندگان :
فائزه فرزان فر
1
ناصر صداقت
2
1- دانشگاه فردوسی
2- دانشگاه فرد
کلمات کلیدی :
بستهبندی پایدار،طراحی،زیستتخریبپذیر
چکیده :
صنعت بستهبندی در حال حاضر در ارتباط با مسائل حفاظت از محیط زیست، رفاه اجتماعی و رشد اقتصادی است که مشخصه چارچوبهای تجاری و اجتماعی اوایل قرن بیست و یکم است. بستهبندی پایدار به بستهبندی هایی اطلاق میشود که در ابعاد محیط زیستی، رفاه اجتماعی و اقتصادی، موثر و کارآمد باشد. طراحی به عنوان یک فعالیت خلاقانه توصیف میشود که هدف آن ایجاد ویژگیهای اشیا، فرآیندها، خدمات و سیستمها از طریق چرخه حیات کلی آنها است. طراحی پایدار به معنای چیزی بیش از طراحی زیست محیطی یا طراحی برای محیط است. در مورد طراحی پایدار، مؤلفههای اجتماعی همراه با ایدههای اقتصادی و زیست محیطی در چرخه عمر محصول قرار میگیرند. در بررسی معیارهای طراحی پایدار اعمال شده برای محصولات، کاهش مصرف و تنوع مواد، کاهش مصرف انرژی، استفاده مجدد از محصول، کاهش وزن و حجم محصول از مسائل اصلی است.
لیست مقالات
لیست مقالات بایگانی شده
مروری بر محصولات غذایی بدون گلوتن، چالش هاو چشم اندازها برای مدیریت بیماری سلیاک
کیوان سرابی مقدم - اکرم آریان فر - سارا حسین پور
فیلم های خوراکی زیست فعال هوشمند برای ایمنی مواد غذایی
مهشید السادات رضوی
مروری بر روشهای نوین آنالیز نگهدارندههای شیمیایی در مواد غذایی با تأکید بر HPLC-DAD در سنجش همزمان بنزوات سدیم و سوربات پتاسیم
سید حسین موسوی اصل - ابراهیم فولادی - مهناز قرقلو
استفاده از آرد کرم میلورم (Tenebrio molitor) مخلوط با رازیانه به عنوان جایگزین پروتئین سویا در جیره غذایی گاو کم شیر
سیده آیسان مهدویان - محمدجواد شکوری - کیانا کبریتی
نقش بسته بندی زیست تخریب پذیر در ارتقای امنیت غذایی پایدار: تحلیل رفتار مصرف کننده با رویکرد تلنگر سبز
سیده تینا مرتضوی نیا - علیرضا کرباسی - سعید جلالیان
ارزیابی مخاطرات بهداشتی ناشی از مصرف بیشازحد نگهدارندههای شیمیایی در محصولات غذایی فرآوریشده
رقیه اشرفی یورقانلو - مهلا پیروزی فرد
چالشها و فرصتها برای افزایش اثربخشی اصلاح فرمولاسیون و غنیسازی مواد غذایی برای بهبود پیامدهای رژیم غذایی و تغذیهای
امین جهانگیری پته خور - نفیسه فولادی - یونس زاهدی
بهکارگیری تکنیک یادگیری ماشین در افزایش رضایتمندی مصرف کنندگان از محصولات غذایی ترد
هاجرسادات سیدعلی بیک لواسانی - حسن صدرنیا
تحلیل چالشهای ساختاری زنجیره تأمین برنج در ایران و تأثیر آن بر پایداری امنیت غذایی
مریم اسدپور گلوگاهی - سعید جلالیان - علیرضا کرباسی
ارزیابی نشانگرهای هوشمند رنگی آئروژلهای هیبریدی بر پایه هیدروژل رایج و برپایه نانوالیاف هسته-پوسته صمغ مَرو-پروتئین زئین حاوی آنتوسیانین پوست انار در پایش تازگی گوشت قرمز
عاطفه فرهمند - سید محمد علی رضوی
بیشتر
ثمین همایش، سامانه مدیریت کنفرانس ها و جشنواره ها - نگارش 42.4.1