0% Complete
صفحه اصلی
/
سومین همایش ملی پژوهش های کاربردی امنیت غذایی: فرآوری، ایمنی و سلامت
پتانسیل قارچهای پرورشی به عنوان جایگزین نمک در فرآوردههای گوشتی
نویسندگان :
ثمین صمدزاد
1
سبا حسین پور
2
مبینا امینی کلهرودی
3
مهسا حسن پناه زیارت
4
1- دانشگاه تهران
2- دانشگاه تبریز
3- دانشگاه تهران
4- دانشگاه تهران
کلمات کلیدی :
ترکیبات طبیعی،فرآوردههای گوشتی،فواید سلامت بخش،نمک کاهش یافته،ویژگیهای حسی
چکیده :
در این مقاله، مروری بر امکان استفاده از قارچهای پرورشی در توسعهی فرآوردههای گوشتی کم نمک ارائه میشود. برای این منظور، آگاهی از نقش نمک در فرآوردههای گوشتی به منظور توسعهی راهبردهای پویای جایگزینی آن اهمیت دارد. علاوه بر این، به انواع قارچ و ویژگیهای آنها و نمونههایی از کاربرد موفق آنها به عنوان جایگزین نمک در فرآوردههای گوشتی پرداخته میشود. نمک نقشهای مهمی در فرآوری محصولات گوشتی داشته و عمدتاً بر ویژگیهای تکنولوژیکی، ضد میکروبی و حسی تاثیر دارد. از این رو، راهبردهای مختلف مطالعه شده (بازفرموله کردن فرآوردهی گوشتی و پیشرفتهای تکنولوژیکی) با هدف کاهش مقدار آن باید به این اثرات بپردازند. کاربرد قارچ به عنوان جایگزین نمک چندین مزیت دارد که عمدتاً مربوط به طبیعی بودن آن با داشتن یک ترکیب غذایی بسیار سالم (غنی از پروتئین و فیبر غذایی اما حاوی چربی و سدیم پایین) است و از نقطه نظر اقتصادی و پرورش پایدار، همراستا با رویهی فعلی در تولید و مصرف غذا میباشد. جایگزینیهایی ۵۰٪ نمک عمدتاً در فرآوردههای گوشتی تازه و حرارت دیده با حداقل تغییرات فیزیکوشیمیایی و حسی محصول نهایی به دست آمدهاند. اطمینان از کارایی فرآیندها برای استفاده در فرموله کردن فرآوردههای گوشتی نیازمند بهینه سازی آنها میباشد.
لیست مقالات
لیست مقالات بایگانی شده
کاربرد پلاسمای سرد بهعنوان پیشتیمار در صنایع غذایی
امید میرزایی تاش
Next-Generation Oleogel Systems for the Delivery of Bioactive Compounds in Food Formulations
Bahar Ghanbari Dehkordi - Mohammad-Taghi Golmakani - Fatemeh Ghiasi
مروری بر کاربرد پیکرینگ امولسیون های بر پایه ذرات پروتئینی در سیستم های غذایی
مهدی وطنخواه - ساجد امجدی - عبدالحسین نوروزی
بررسی اثرآنتی اکسیدانی و ضدمیکروبی ذارت ژانوس سنتز شده از بره موم
رقیه رضوی - مهران مرادی - رحیم مولایی
تأثیر استراتژیهای تلنگر بر ترجیح و رفتار جایگزینی نانهای حجیم غنی شده میان مصرفکنندگان شهر مشهد
مهکامه خواموشی یزدی - علیرضا کرباسی
مطالعه ای بر مفاهیم امنیت غذایی
کوثر قلی پور - محمد قهرمان زاده - جواد حسین زاد
بررسی خصوصیات بیولوژیکی و سنجش ترکیبات زیست فعال پروتئینهای کازئین و آب پنیر هیدرولیز شده شیر شتر
فاطمه مهاجر دیلمانی - المیرا بیرامی - مریم اثنا عشری - عاطفه شموسی
استفاده از پیشتیمارهای فیزیکی و شیمیایی در کاهش جذب روغن و تولید غذاهای سرخشده کمچرب
فخرالدین صالحی
سنتز و بررسی کارایی آلومینای آندی نانومتخلخل بارگذاریشده با پرمنگنات پتاسیم در حذف اتیلن برای افزایش ماندگاری میوه و سبزیجات
سعید گل میرزایی - الهام جنت دوست - فرشاد خیری - محمد سیروس آذر
کاربرد فیلم ضدمیکروبی پروتئین سویا حاوی نقاط کربنی و نانوساختار ژانوس در گوشت چرخ کرده گاو
رقیه رضوی - مهران مرادی - حسین تاجیک - رحیم مولایی
بیشتر
ثمین همایش، سامانه مدیریت کنفرانس ها و جشنواره ها - نگارش 42.4.1