0% Complete
صفحه اصلی
/
سومین همایش ملی پژوهش های کاربردی امنیت غذایی: فرآوری، ایمنی و سلامت
بهینهسازی ظرفیت تشکیل و پایداری امولسیون پروتئین کنجالهی کنجد با استفاده از گرمایش اهمیک
نویسندگان :
مریم کشانی
1
نفیسه زمیندار
2
لیلا لک زاده
3
محمد گلی
4
1- دانشگاه آزاد اسلامی واحد شهرضا
2- دانشگاه آزاد اسلامی واحد اصفهان(خوراسگان)
3- دانشگاه آزاد اسلامی واحد شهرضا
4- دانشگاه آزاد اسلامی واحد اصفهان(خوراسگان)
کلمات کلیدی :
پروتئین کنجاله کنجد،استخراج اهمیک،ظرفیت تشکیل امولسیون،پایداری امولسیون،بهینهسازی
چکیده :
کنجاله ی حاصل از روغنگیری از دانههای روغنی، منبعی بسیار غنی از پروتئین گیاهی است. دانه ی کنجد بهعنوان یکی از مهمترین دانههای روغنی جهان، بهدلیل دارابودن پروتئین بالا و مقادیر قابلِ توجه اسیدهای آمینه ی ضروری، ارزش تغذیهای چشمگیری دارد. با وجود این مزیتها، ظرفیت صنایع تبدیلی برای بهرهبرداری از این منبع هنوز محدود است و کنجاله عمدتاً به مصرف خوراک دام، طیور و آبزیان میرسد .پژوهش حاضر استخراج پروتئین از کنجاله کنجد پوست گیری شده بدون چربی با کمک دستگاه اهمیک را مورد بررسی قرار داد. تأثیر سه متغیر مستقل( ولتاژ، غلظت محلول نمکی ،pH) در دما و زمان ثابت، فرکانس 50 هرتز بر روی ویژگی عملکردی پروتئین استخراج شده شامل ظرفیت تشکیل امولسیون و پایداری امولسیون در طی 32 اجرای استاندارد با استفاده از روش سطح پاسخ، طرح مرکب مرکزی و شش تکرار در نقطه مرکزی، مورد ارزیابی قرار گرفت. pH و ولتاژ بر هر دو شاخص ظرفیت تشکیل و پایداری امولسیون اثر معنیدار داشتند. (p≤0.0001) غلظت محلول نمکی بر ظرفیت تشکیل معنیدار بود و بر پایداری بهتنهایی معنیدار نبود. (p≥0.05) اثر متقابل غلظت محلول نمکی و ولتاژ، pH و ولتاژ برای هر دو پاسخ معنیدار و اثر غلظت محلول نمکی و pH فقط برای پایداری امولسیون معنیدار شد (p ≤0.05). تحت شرایط بهینه ولتاژ 30 ولت، غلظت محلول نمکی 0.3 % (وزنی/حجمی)، pH برابر 9 ظرفیت امولسیونکنندگی و پایداری امولسیون به ترتیب% 68.20 و% 82.74 بدست آمد و نتایج آزمایشگاهی با پیش بینی نرم افزار تفاوت معنی داری نشان نداد . (p≥0.05)
لیست مقالات
لیست مقالات بایگانی شده
تکنیک های نوظهور برای فرآوری مواد غذایی
نیما محمدنژاد خیاوی - مینا حسنی - علی شاهی قره لر
کاربرد نانوتکنولوژی در فرمولاسیون و بسته بندی نان
محدثه عقیق چی - فهیمه کهنه - روزبه تفقدی - الهام اسحاق آبادی - علی چمن مطلق
فناوری فشار بالا ؛ رویکردی نوین، پایدار و سبز در ارتقا ایمنی و کیفیت مواد غذایی
رضوان شاددل - امین جهانگیری پته خور - امیرحسین کامرانی
بهبود امنیت غذایی با بکارگیری عصارههای گیاهی به عنوان محرک رشد گیاهان
حسن فیضی - علی اصغر برهمند - جواد بزرگمهر
امنیت غذایی و پایداری محیط زیست از طریق مدیریت پسماندهای غذایی
یونس زاهدی - امین جهانگیری پته خور
کاربرد کمپلکسها و کانژوگههای بیوپلیمری در توسعه امولسیونهای پیکرینگ و سیستمهای نوین رسانش غذایی
خشایار سرابندی - سارا ناجی طبسی - مهدی وطنخواه
استفاده از صمغ گیاه آنغوزه به عنوان یک منبع زیستی در سنتز نانوذرات روی نقره و ارزیابی آثار ضد باکتریایی نانوذرات سنتز شده بر علیه باکتری های بیماری زای مواد غذایی
علی شکیباپور - علی اسحاقی
Strategies for Improving Clarity and Preserving Quality of Malt Beverages during Storage
Tayebeh Ghorbani
Next-Generation Oleogel Systems for the Delivery of Bioactive Compounds in Food Formulations
Bahar Ghanbari Dehkordi - Mohammad-Taghi Golmakani - Fatemeh Ghiasi
3D Printing Technology in the Food Industry
Mahsa Jokar - Zahra Mansouri Kermanshahi - Mohammad-Taghi Golmakani - Fatemeh Ghiasi
بیشتر
ثمین همایش، سامانه مدیریت کنفرانس ها و جشنواره ها - نگارش 42.4.1