0% Complete
صفحه اصلی
/
سومین همایش ملی پژوهش های کاربردی امنیت غذایی: فرآوری، ایمنی و سلامت
امنیت غذایی و پایداری محیط زیست از طریق مدیریت پسماندهای غذایی
نویسندگان :
یونس زاهدی
1
امین جهانگیری پته خور
2
1- دانشگاه محقق اردبیلی
2- دانشگاه محقق اردبیلی
کلمات کلیدی :
بیوانرژی،پسماند،سوخت زیستی
چکیده :
پسماند غذایی به عنوان یکی از چالش ها و دغدغه های اصلی به ویژه در کشورهای در حال توسعه می-باشد. مشکلات پسماند غذایی روزافزون بوده و بر هر بخش از سیستم مدیریت پسماند، از جمعآوری تا دفع، تأثیر می گذارد. علاوه بر مدیریت پسماند غذایی، حفظ پایداری و امنیت غذایی در سطح جهانی بسیار مهم است تا مردم همیشه به غذا دسترسی داشته باشند. سالانه یک سوم مواد غذایی تولیدی هدر میرود. راهبردهای سنتی کاهش پسماند غذایی در کاهش انتشار گازهای گلخانهای و تیمار پسماند غذایی ناکارآمد هستند. به نظر میرسد محدود کردن افت ها و پسماندهای غذایی و استفاده از فناوریهای جدید تیمار ضایعات بهترین راهبرد برای تبدیل پسماند غذایی به محصولات غذایی ایمن، مغذی و باارزش افزوده و دستیابی به پایداری باشد.
لیست مقالات
لیست مقالات بایگانی شده
اثربخشی ماژول نرمافزار توانبخشی شناختی ریهاکام بر بهبود کارکردهای اجرایی بیماران مبتلابه دیابت نوع 1 و 2
سمیه حسنی - سیده مریم مشیریان فراحی
آنتی اکسیدان های طبیعی؛ مهار کننده اکسیداسیون لیپید-پروتئین محصولات گوشتی
زهرا صدری - مائده جبارزاده مرند
تأثیر نانوذرات بر خصوصیات مورفولوژی گیاه رزماری تحت شرایط تنش خشکی
لیلا صالح زاده - یونس پوربیرامی هیر - اسماعیل چمنی - بهروز اسماعیل پور - مهین پور اسمعیل
تولید نان چاودار غنی شده با فولات
محمدرضا عدالتیان دوم - ملیکا اختراعی طوسی
بررسی خصوصیات بیولوژیکی و سنجش ترکیبات زیست فعال پروتئینهای کازئین و آب پنیر هیدرولیز شده شیر شتر
فاطمه مهاجر دیلمانی - المیرا بیرامی - مریم اثنا عشری - عاطفه شموسی
Multidimensional Sensory Profiling and Colorimetric Evaluation of Flavored Matcha-Based Functional Beverages: An Enhanced Maltodextrin–Inulin Matrix Approach
Mona Kaveh - Azadeh Khiabani
بررسی عملکرد زیستی و تعیین ترکیبات بیواکتیو برهموم استان فارس
زینب طاهری - المیرا بیرامی - مریم اثنی عشری - عاطفه شموسی
مروری بر بسته بندی هوشمند فرآورده های گوشتی
پریسا فیضی - شادیه رون
3D Printing Technology in the Food Industry
Mahsa Jokar - Zahra Mansouri Kermanshahi - Mohammad-Taghi Golmakani - Fatemeh Ghiasi
بررسی ریزپوشانی ترکیبات زیستفعال (پلیفنولها) با نانوامولسیونهای طبیعی برای تولید محصولات لبنی فراسودمند
مریم میرزایی - معصومه ارفعی - معصومه خسروی رینه
بیشتر
ثمین همایش، سامانه مدیریت کنفرانس ها و جشنواره ها - نگارش 42.4.1