0% Complete
صفحه اصلی
/
سومین همایش ملی پژوهش های کاربردی امنیت غذایی: فرآوری، ایمنی و سلامت
فیبرهای خوراکی در فرآوردههای گوشتی: گامی نوین برای سلامت و بهبود کیفیت
نویسندگان :
زهرا تیموری
1
شادیه رون
2
1- دانشگاه صنعتی اصفهان
2- دانشگاه ارومیه
کلمات کلیدی :
فیبر های خوراکی،غنیسازی فرآورده های گوشتی،ارزش تغذیهای و خواص عملكردي
چکیده :
در سالهای اخیر، استفاده از فیبرهای خوراکی در فرآوردههای گوشتی به دلیل خواص تغذیهای و عملکردی ویژه آنها، با استقبال گستردهای مواجه شده است. فیبرها بهواسطه ویژگیهای فیزیکی و شیمیایی خاص خود، به بهبود کیفیت محصولات گوشتی از طریق تقویت بافت، افزایش طول عمر محصول و حفظ رطوبت کمک میکنند. همچنین، به دلیل اثرات سودمند فیبرهای خوراکی بر سلامت انسان مانند کاهش ریسک بیماریهای قلبی-عروقی، دیابت، و چاقی، به آنها به عنوان یک عامل اساسی در ارتقای سلامت عمومی توجه شده است. فیبرهای خوراکی با کنترل آزادسازی مواد مغذی و کاهش جذب چربی، عملکرد سیستم گوارشی را بهبود میبخشند. این مقاله به مزایای فیبرهای خوراکی در محصولات گوشتی پرداخته و تأثیر آنها را بر ویژگیهای حسی، فیزیکوشیمیایی و نقش آنها در ارتقای سلامت عمومی را بررسی میکند. نتایج حاکی از آن است که بهکارگیری فیبرهای خوراکی رویکردی مؤثر و پایدار برای بهبود کیفیت و سلامت محصولات گوشتی یهشمار میآید.
لیست مقالات
لیست مقالات بایگانی شده
تأثیر ویژگیهای بستهبندی آبمیوه بر قضاوت شناختی مصرفکنندگان درباره سلامت، کیفیت و طعم محصول
حافظ صفری
خاک سالم، غذای سالم، انسان سالم
رضا چمنی - حلیمه جلورو
کارایی و بهره وری تولید محصولات منتخب زراعی در شهرستان های استان کرمانشاه
فاطمه نصرنیا - مریم احسانی
بسته بندی پایدار ، فواید و چالش های پیش رو
مجید ضرابی اول - ناصر صداقت
کاربرد فیلم های تولید شده از نشاسته از منابع غیر مرسوم در بسته بندی مواد غذایی
علی ظفرمند - محی الدین کاظمی - جواد علی اکبرلو
ارتقاء ظرفیت سلامت شناختی نان به روش ریزپوشانی با نگاه به مؤلفههای امنیت غذایی در سند راهبردی امنیت غذایی جمهوری اسلامی ایران
مسعود تقی زاده - حسام الدین آخوندزاده
مقایسه کارایی روش های پرتودهی مستقیم گاما و الکترون به منظور کاهش آلودگی به آفلاتوکسینB1 و کنترل آلودگی های پس از برداشت بادام زمینی
ایمان نعمتی - پژمان شیرمردی - حسین آفریده - سمیرا شهبازی - حامد عسکری
3D Printing Technology in the Food Industry
Mahsa Jokar - Zahra Mansouri Kermanshahi - Mohammad-Taghi Golmakani - Fatemeh Ghiasi
گیاهان خوراکی: آنتی اکسیدان های موثر در پیشگیری و درمان بیماری های زوال عصبی
کبری شیرانی
ارزیابی میزان غلظت فلزات سنگین ( آرسنیک ،سرب و کادمیوم) در برنج های وارداتی از مبادی ورودی بندر امام خمینی(ره)
اکبر پیش بین - محمد رضا محمدی - محمد علاف زاده شوشتری - مصطفی پارسایی فرد
بیشتر
ثمین همایش، سامانه مدیریت کنفرانس ها و جشنواره ها - نگارش 42.4.1