0% Complete
صفحه اصلی / سومین همایش ملی پژوهش های کاربردی امنیت غذایی: فرآوری، ایمنی و سلامت

نویسندگان :

کلمات کلیدی :

چکیده :
لیست مقالات
لیست مقالات بایگانی شده
کاربرد بسته بندی خود ترمیم شونده در صنایع غذایی
شادیه رون - زهرا تیموری
3D Printing Technology in the Food Industry
Mahsa Jokar - Zahra Mansouri Kermanshahi - Mohammad-Taghi Golmakani - Fatemeh Ghiasi
بسته بندی پایدار ، فواید و چالش های پیش رو
مجید ضرابی اول - ناصر صداقت
AI-Driven Food Safety Management in Canning
Hassan Gholizadeh - Zoha Sirati
تأثیر شرایط بسته‌بندی و نگهداری بر کیفیت و ماندگاری محصولات زعفران
عادل بیگ بابائی - سحر ذکائیان - انسیه کامکار - مریم مهدوی
چالش‌ها و فرصت‌ها برای افزایش اثربخشی اصلاح فرمولاسیون و غنی‌سازی مواد غذایی برای بهبود پیامدهای رژیم غذایی و تغذیه‌ای
امین جهانگیری پته خور - نفیسه فولادی - یونس زاهدی
ارزیابی تاثیر ترکیب حلال و کاربرد تیمار پلاسمای سرد در استخراج عصاره Silybum marianum به کمک حلال‌های یوتکتیک عمیق
مریم رضایی زاده - فاطمه جعفری - مسلم جهانی - فروغ بلادر
Feasibility of Detection Agricultural and Food Products Using E-nose Sensors Based on Organic and Biomaterial Compounds
Hadis Fouladi - Ali Farmani
بررسی استفاده از کمومتریکس در پایش الکل تولیدی از تخمیر ذرت آلوده به آفلاتوکسین‌ها
روح الله کرمی اسبو
بررسی پتانسیل نانوکپسوله‌سازی در حفظ کیفیت و ماندگاری اسانس‌های گیاهی در بسته‌بندی‌های هوشمند مواد غذایی
ابوالقاسم رهبری
بیشتر
ثمین همایش، سامانه مدیریت کنفرانس ها و جشنواره ها - نگارش 42.4.1