0% Complete
صفحه اصلی / سومین همایش ملی پژوهش های کاربردی امنیت غذایی: فرآوری، ایمنی و سلامت

نویسندگان :

کلمات کلیدی :

چکیده :
لیست مقالات
لیست مقالات بایگانی شده
کاربرد نانوتکنولوژی در فرمولاسیون و بسته بندی نان
محدثه عقیق چی - فهیمه کهنه - روزبه تفقدی - الهام اسحاق آبادی - علی چمن مطلق
نقش غذاهای محلی و سنتی در رونق گردشگری و تقویت اقتصاد محلی: مطالعه موردی استان گیلان
مجید نظری فشتالی
پتانسیل قارچ‌های پرورشی به عنوان جایگزین نمک در فرآورده‌های گوشتی
ثمین صمدزاد - سبا حسین پور - مبینا امینی کلهرودی - مهسا حسن پناه زیارت
مروری بر چاپ سه بعدی غذاهای فراسودمند و آنتی‌اکسیدان‌ها
بهار شکارچی - محسن شاهرخی نژاد
مروری بر روش‌های نوین آنالیز نگهدارنده‌های شیمیایی در مواد غذایی با تأکید بر HPLC-DAD در سنجش همزمان بنزوات سدیم و سوربات پتاسیم
سید حسین موسوی اصل - ابراهیم فولادی - مهناز قرقلو
استخراج و خالص سازی فلزات سنگین از ضایعات کشاورزی
ترکان کوته مشکی - سجاد پیرسا
ارزیابی عملکرد برخی نگهدارنده های مصنوعی و عصاره های گیاهی طبیعی در ایمنی مواد غذایی
مینا حسنی - نیما محمدنژاد خیاوی - محمد احمدی - علی شاهی قره لر
3D Printing Technology in the Food Industry
Mahsa Jokar - Zahra Mansouri Kermanshahi - Mohammad-Taghi Golmakani - Fatemeh Ghiasi
توسعه جاذب‌های اتیلن بر پایه نانوکامپوزیت‌های آلومینا-پرمنگنات پتاسیم و ارزیابی کارایی آن‌ها در افزایش ماندگاری میوه
علیرضا موحدی قدیم - الهام جنت دوست - فرشاد خیری - محمد سیروس آذر
بهبود پایداری اکسایشی روغن ماهی استخراج شده از کبد و پوست فانوس ماهی (Benthosema pterotum) با کمک فرآیند ریزپوشانی
هاجر محمدی - سید محمد موسوی - سید فخرالدین حسینی - سید مهدی حسینی - حسین پاشازانوسی
بیشتر
ثمین همایش، سامانه مدیریت کنفرانس ها و جشنواره ها - نگارش 42.4.1