0% Complete
صفحه اصلی
/
سومین همایش ملی پژوهش های کاربردی امنیت غذایی: فرآوری، ایمنی و سلامت
بازیافت در مدارس ابتدایی: الگویی برای کاهش پسماند های کاغذی و غذایی
نویسندگان :
فاطمه سنچولی
1
آتنا عباسیان مقدم
2
فائزه شهرکی
3
زهرا هراتی کبیر
4
محمد عباسیان مقدم
5
1- دانشگاه فرهنگیان - پردیس رسالت زاهدان
2- دانشگاه فرهنگیان - پردیس رسالت زاهدان
3- دانشگاه فرهنگیان - پردیس رسالت زاهدان
4- آموزش پرورش ناحیه ۲ زاهدان
5- آموزش و پرورش ناحیه ۱ زاهدان
کلمات کلیدی :
پسماند،فناوری های سبز،امنیت غذایی،مدارس
چکیده :
این مقاله با رویکرد مروری، به بررسی مطالعات انجام شده در زمینه مدیریت پسماند در مدارس ابتدایی و نقش فناوری های سبز در کاهش ضایعات و ارتقای فرهنگ زیستمحیطی پرداخته است. مرور پژوهش ها نشان میدهد که بخش قابلتوجهی از پسماند مدارس مواد غذایی مانند: نان، میوه و میان وعدههای بستهبندیشده است که افزون بر اتلاف منابع اقتصادی، به افزایش تولید زباله و گازهای گلخانهای منجر می شود. یافتهها حاکی از آن است که به کارگیری راهکارهایی نظیر آموزش مشارکتی، تفکیک زباله در مبدا، کمپوست سازی ساده و بازیافت کاغذ، می تواند تاثیر چشمگیری بر کاهش حجم پسماند، صرفه جویی در منابع طبیعی و کاهش انتشار آلاینده ها داشته باشد. همچنین، آموزش زیست محیطی در مدارس نه تنها آگاهی و نگرش پایدار دانشآموزان را تقویت می کند، بلکه از طریق انتقال این پیام ها به خانوادهها و جامعه، در نهادینه سازی فرهنگ حفاظت از محیط زیست موثر است. در جمع بندی، مرور مطالعات نشان می دهد که ادغام آموزش زیست محیطی با فناوری های سبز و فعالیت های مشارکتی در مدارس، الگویی کارآمد برای مدیریت پایدار پسماند و ارتقای امنیت غذایی در جامعه به شمار می آید.
لیست مقالات
لیست مقالات بایگانی شده
A Sensory-Nutritional Screening Framework to Reduce Water Dependency in Food Industry through Smart Ingredient Substitution
Parnian Pezeshki - َArmita Farhadi - Melika Ebrahimi seyed abad - Atefe Sarafan sadeghi
مقایسه وضعیت ریزمغذیهای آهن، روی و منیزیم در کودکان مبتلا به اختلال کمبود توجه بیشفعالی و کودکان سالم
حافظ صفری
کاربرد روش اولتراسونیک در بازیابی ترکیبات زیستفعال از پسماندهای میوه و سبزیجات و تاثیر آنها بر کیفیت روغنهای خوراکی
رقیه اشرفی یورقانلو - مهلا پیروزی فرد
مطالعه ای بر مفاهیم امنیت غذایی
کوثر قلی پور - محمد قهرمان زاده - جواد حسین زاد
بررسی اثرات استفاده از ذرت و سویا تراریخته در جیره غذایی جوجه گوشتی تجاری
مریم کرمی - علی اکبر ولی - آرش جوانمرد - حسین مهربان - ایوب فرهادی
پروتئین آبپنیر: از چالش زیستمحیطی تا منبعی ارزشمند برای صنایع غذایی و سلامت
حمید رضا فتحعلی بیگی - زهره اشرفی - محمد محمدپور ازنی
3D Printing Technology in the Food Industry
Mahsa Jokar - Zahra Mansouri Kermanshahi - Mohammad-Taghi Golmakani - Fatemeh Ghiasi
مهندسی سطح نانوکپسولهای لیپیدی با استفاده از روش لایه نشانی متوالی الکترواستاتیک و بررسی تعامل آنها با گونههای فعال رادیکالی حاصل از پلاسما سرد در سامانههای روغنی
بهزاد بیضایی - مرتضی جمشید عینی
ارزیابی میزان غلظت فلزات سنگین ( آرسنیک ،سرب و کادمیوم) در برنج های وارداتی از مبادی ورودی بندر امام خمینی(ره)
اکبر پیش بین - محمد رضا محمدی - محمد علاف زاده شوشتری - مصطفی پارسایی فرد
مقایسه کارایی روش های پرتودهی مستقیم گاما و الکترون به منظور کاهش آلودگی به آفلاتوکسینB1 و کنترل آلودگی های پس از برداشت بادام زمینی
ایمان نعمتی - پژمان شیرمردی - حسین آفریده - سمیرا شهبازی - حامد عسکری
بیشتر
ثمین همایش، سامانه مدیریت کنفرانس ها و جشنواره ها - نگارش 42.4.1