0% Complete
صفحه اصلی
/
سومین همایش ملی پژوهش های کاربردی امنیت غذایی: فرآوری، ایمنی و سلامت
گیاهان خوراکی: آنتی اکسیدان های موثر در پیشگیری و درمان بیماری های زوال عصبی
نویسندگان :
کبری شیرانی
1
1- دانشگاه تربیت مدرس
کلمات کلیدی :
گیاهان خوراکی
چکیده :
ا یکاروخ خساپ میظنت رد یتنآ و یباهتلا یاه لدم رد ینادیسکا و یلولس یاه یم یروناج یبایزرا یبصع لاوز یاهدنیارف دوبهب رد ار نانآ ییآراک ات دزادرپ دنک . تاطابترا نییعت شهوژپ فده نیا تیلاعف نیب ناهایگ خساپ لیدعت و لانگیس یاهریسم اب لماعت قیرط زا یبصع ینمیا یاه یبایزرا و یدیلک یهد لدم رد کیژولورون تارثا لدم و یلولس یاه تسا یناویح یاه . شور اب تایبدا کیتامتسیس رورم لماش اه هژاودیلک هداد ات تسا طبترم یاه یتنآ ،یباهتلادض تارثا هرابرد هدشرشتنم یاه لیدعت و ینادیسکا یبصع یگدننک نیا ناهایگ دنوش لیلحت و ییاسانش . هتفای یم ناشن اه دننام یتابیکرت هک دهد گنیسنیج ، رانا ریس یرامزر و اب اب لخادت قیرط NF-κB لاعف و یزاس NRF2 یم هرجنپ دنناوت دیسکا سرتسا و باهتلا یاه و دنهد شهاک ار ویتا لدم رد کیژولورون یاهرایعم دوبهب رد رثؤم یشقن دننک افیا یهاگشیامزآ یاه . قیرط زا تابیکرت نیا ،نینچمه لانگیس یاهریسم میظنت خساپ اب طبترم یهد یم یبصع ینمیا یاه خساپ دنناوت دننک لیدعت ای راهم ار یباهتلا یاه یم یلامتحا یبصع تظافح هجیتن رد و دنشخب . مشچ نیا زا ینیلاب هدافتسا زادنا ناهایگ تیریدم و یریگشیپ رد بیسآ د دوجو یبصع لاوز یاه شرازگ دوبهب اما ،درا یرورض نیلاب هب قیقد نامجرت یارب تاعلاطم یریذپرارکت و یهد تسا . هدنیآ یارب شهوژپ یم داهنشیپ ، شرازگ ،رتدرادناتسا یحارط اب یزکرم دنچ تاعلاطم دوش فافش یهد و رت یبایزرا یراگزاس ات دوش ماجنا رتشیب ینیلاب یاه Interpretations هب همجرت تیلباق و دوش تیوقت نیلاب . هداد ماغدا ،تیاهن رد هداد اب هدشرشتنم یاه یم دیدج یبرجت یاه قیقد فیرعت هب دناوت رد تابیکرت نیا شقن زا یرت خساپ میظنت یتنآ و یباهتلا یاه دوش رجنم کیژولورون تملاس دوبهب و ینادیسکا
لیست مقالات
لیست مقالات بایگانی شده
پتانسیل اسپیرولینا در تولید پوشش های خوراکی عملکردی: از منابع طبیعی تا کاربردهای صنعتی
نازنین نیکخوی - پرنیان پزشکی - عاطفه صرافان
منابع آلاینده های موجود در مواد غذایی و اثرات و پیامدهای بهداشتی آن ها
مینا حسنی - نیما محمدنژاد خیاوی - محمد احمدی - علی شاهی قره لر
استخراج و اندازه گیری آکریل آمید در نان به روش ریز استخراجی جدید به همراه کروماتوگرافی گازی-اسپکترومتری جرمی
الهام نوروزی فراهانی - معصومه ارفعی - معصومه خسروی رینه
مروری بر تشخیص اصالت محصولات زنبور عسل
مهدی حبیبی قدس - مریم خاکباز حشمتی
مروری بر تأثیر فرآوریهای حرارتی در کاهش عوامل ضد مغذی حبوبات
سعیده شفیعی ورزنه
3D Printing Technology in the Food Industry
Mahsa Jokar - Zahra Mansouri Kermanshahi - Mohammad-Taghi Golmakani - Fatemeh Ghiasi
تأثیر شرایط بستهبندی و نگهداری بر کیفیت و ماندگاری محصولات زعفران
عادل بیگ بابائی - سحر ذکائیان - انسیه کامکار - مریم مهدوی
مروری بر کاربردهای مختلف و اثرات میکروب کشی باکتریهای جنس لاکتوباسیلوس
زهرا نظیری - فاطمه بابایی آدریانی
مروری بر قابلیتهای باکتریهای اسید استیک در صنعت غذا
عاطفه پراور - دینا شهرامپور - مرضیه حسینی نژاد
عسل و ارتباط با نمایه قند خون
حسین جوان بخت - صاحبه میرزائی
بیشتر
ثمین همایش، سامانه مدیریت کنفرانس ها و جشنواره ها - نگارش 42.4.1