آخرین اخبار  
  چهارشنبه, 30 مهر 1404  
ثبت نام در کنفرانس
تاریخ های مهم

شروع ثبت نام

1404/02/31

شروع ارسال مقالات

1404/02/31

پایان ارسال مقالات

1404/06/31

اعلام نتایج داوری

1404/07/14

تاریخ برگزاری همایش

1404/07/24
ورود به سامانه
نام کاربری یا ایمیل
کلمه عبور
تصویر امنیتی
Captcha
پوستر همایش
اطلاعیه گواهینامه

 به اطلاع شرکت‌کنندگان محترم همایش می‌رساند که گواهینامه‌های مربوط به ارائه مقاله و حضور در همایش برای شرکت‌کنندگان حضوری و غیرحضوری در حال آماده‌سازی می‌باشد. این گواهینامه‌ها حداکثر تا پایان هفته جاری از طریق پنل کاربری در دسترس قرار خواهند گرفت.

 لازم به ذکر است تنها افرادی قادر به دریافت گواهینامه خواهند بود که فرآیند ثبت‌نام و پرداخت خود را به طور کامل تکمیل نموده باشند.

 با سپاس از همراهی و شکیبایی شما

دبیرخانه همايش

مقالات برتر نمایشگاه پوستر همایش

1- عنوان مقاله : 

Tuf gene-based qPCR method for quality control and quantification of Lactobacillus acidophilus LA-5 in probiotic dairy products

نویسنده: سلمان عدولی 

2- عنوان مقاله : بررسی اثرات ضدقارچی نانوامولسیون اسانس کاکوتی کوهی (Ziziphora clinopodioides) بر قارچ‌های مولد پوسیدگی پرتقال

نویسندگان:  مریم بشارتی - هادی یزدانی

 3- عنوان مقاله : بررسی مقایسه ای تغییرات کیفی پس از صید در برخی ماهیان پرورشی آب شیرین (کپور ماهیان)

نویسندگان:  هاجر بغلانی - سید محمد موسوی - سید مهدی حسینی - آناهیتا رضائی             

اطلاعیه
اطلاعیه
تمدید مهلت ارسال پوستر

احتراما به اطلاع آن دسته از شرکت کنندگان محترمی که مقالات آنها به صورت پوستر پذیرش شده است می رساند که مهلت ارسال فایل پوستر تا روز جمعه 18 مهرماه تمدید شده است.

شعار روز جهانی غذا 2025

اطلاعیه
تکمیل ثبت نام و پرداخت هزینه های مربوطه

احتراما بدینوسیله به اطلاع شرکت کنندگان محترم سومین همایش ملی پژوهشهای کاربردی امنیت غذایی: فراوری، ایمنی و سلامت می رساند که مهلت تکمیل ثبت نام و پرداخت هزینه های مربوطه از طریق درگاه پرداخت آنلاین موجود در پنل کاربری تا ۲۰ مهر ماه می باشد. رعایت زمان بندی اعلام شده مزید امتنان خواهد بود.

 با تشکر: دبیرخانه همایش

اطلاعیه
اطلاعیه تکمیل فرآیند ثبت نام
احتراما به اطلاع شرکت کنندگان محترم همایش ملی امنیت غذایی می رساند که حضور در همایش در ۲۴ مهر ماه (پذیرش و صدور کارت) و دریافت گواهینامه ارائه مقاله و شرکت در همایش منوط بر تکمیل ثبت نام می باشد. لطفا در ابتدا با توجه به گروه ثبت نامی مدارک خود (تصویر کارت دانشجویی، هیئت علمی، مسئول فنی) را از بخش ارسال مدارک در پنل کاربری خود بارگذاری و برای ما ارسال نمایید پس از تایید مدارک شما، امکان پرداخت هزینه ثبت نام از بخش مربوطه در پنل کاربری فراهم می گردد. در ضمن هزینه چاپ پوستر نیز همراه ارسال پوستر از پنل کاربری بخش خدمات قابل انتخاب و پرداخت می باشد. رعایت زمان بندی اعلام شده در اطلاعیه های منتشر شده ما را در برگزاری هرچه بهتر این رویداد ملی یاری خواهد نمود. پیشاپیش از همکاری شما سپاسگزاریم.
 باتشکر
 دبیرخانه همایش
 
اطلاعیه

به اطلاع آن دسته از شرکت کنندگان محترم که مقالات انها مطابق نظر کمیته داوری نیازمند اصلاح بوده است می رساند که مهلت ارسال فایل مقالات اصلاح شده جهت تایید و پذیرش نهایی داور محترم در پنل کاربری تا 12مهر ماه می باشد. عدم اقدام مقتضی مانع صدور گواهینامه ارائه مقاله در همایش خواهد شد.

با تشکر

دبیرخانه همایش

اطلاعیه محل برگزاری همایش
محل برگزاری همایش

احتراما به اطلاع شرکت کنندگان محترم سومین همایش ملی پژوهش های کاربردی امنیت غذایی: فرآوری، ایمنی و سلامت می رساند که محل برگزاری همایش در روز پنج شنبه 24 مهرماه، هتل ثامن مشهد واقع در انتهای بولوار وکیل آباد، ابتدای جاده طرقبه، امام رضا2، بعد از ویلاشهر می باشد.

 

اطلاعیه
اطلاعیه تهیه و ارسال پوستر مقالات
احتراما به اطلاع آن دسته از شرکت کنندگان محترمی که مقالات آنها به صورت پوستر پذیرش شده است می رساند که امکان ارسال فایل pdf پوسترمقالات طبق هماهنگی های انجام شده از طریق پنل کاربری میسر شده است. جهت دریافت فرمت ارائه پوستر به بخش راهنمای تهیه و ارسال پوستر مراجعه کرده و توضیحات تکمیلی را مطالعه نمایید. لازم به ذکر است که مهلت ارسال فایل پوسترتا 15 مهرماه می باشد
اطلاعیه
اطلاعیه تمدید ثبت نام بدون ارسال مقاله

احتراما، بدینوسیله به اطلاع می‌رساند بنا برهماهنگی‌ های به عمل آمده، ثبت‌نام مسئولین فنی واحد‌های تولیدی غذایی و آشامیدنی و سایر شرکت کنندگان محترم بدون ارسال مقاله تا ۲۰ مهر ماه از طریق سایت همایش امکان پذیر می‌باشد. 

 با تشکر:     دبيرخانه سومین همایش ملی پژوهش های کاربردی امنیت غذایی: فرآوری، ایمنی و سلامت

اطلاعیه
اطلاعیه امتیاز بازآموزی شرکت در همایش
احتراما، بدینوسیله به اطلاع می رساند بنابر هماهنگی های به عمل آمده، شرکت در "سومین همایش ملی پژوهش های کاربردی امنیت غذایی: فرآوری، ایمنی و سلامت" دارای امتیاز بازآموزی (۵ امتیاز) معادل ۸ ساعت، برای مسئولان فنی واحدهای تولیدی غذایی و آشامیدنی خواهد بود.
با تشکر
دبيرخانه سومین همایش ملی پژوهش های کاربردی امنیت غذایی: فرآوری، ایمنی و سلامت
 
 
 
اطلاعیه
اطلاعیه تمدید فرصت ارسال مقالات

شرکت کنندگان محترم به اطلاع می رساند نظر به استقبال گسترده و درخواست های مکرر دریافت شده توسط دبیرخانه همایش، زمان ارسال مقالات تا ۳۱ شهریور ماه تمدید شد. خواهشمند است هرچه سریعتر در بازه زمانی موجود نسبت به ارسال مقالات خود از طریق پنل کاربری اقدام نمایید.

باتشکر

 دبیرخانه سومین همایش ملی پژوهشهای کاربردی امنیت غذایی: فرآوری، ایمنی و سلامت

اطلاعیه
اطلاعیه چاپ مقالات منتخب همایش

احتراما به اطلاع شرکت کنندگان محترم همایش می رساند، امکان چاپ مقالات منتخب همایش در مجلات علمی و پژوهشی داخلی وجود دارد.

 دبیرخانه همایش ملی پژوهشهای کاربردی امنیت غذایی: فرآوری، ایمنی و سلامت.

 
اطلاعیه
اطلاعیه جهت داوری زودهنگام مقالات و دریافت گواهینامه موقت

احتراما به اطلاع شرکت کنندگان محترم همایش می رساند، جهت داوری زودهنگام مقالات و دریافت گواهینامه موقت لازم است که درخواست خود را از طریق ایمیل همایش مطرح بفرمایید و حتما در ایمیل ارسالی عنوان و کد مقاله را ذکر نمایید. داوری زودهنگام طی حداکثر ۱۰ روز انجام شده و نتیجه آن از طریق پنل کاربری نویسنده مسئول مقاله قابل رویت است. لازم به ذکر است که پس از پذیرش مقاله صدور و ارسال گواهینامه موقت ارائه مقاله در همایش تنها پس از تکمیل ثبت نام و پرداخت هزینه مربوطه انجام خواهد گرفت. 

 fs2025@rifst.ac.ir

 دبیرخانه همایش ملی پژوهشهای کاربردی امنیت غذایی: فرآوری، ایمنی و سلامت

سومین همایش ملی پژوهش های کاربردی در امنیت غذایی: فرآوری، ایمنی و سلامت

 

معرفی همایش

امنیت و ایمنی غذایی يك نگراني جهاني است كه زمينه هاي مختلف زندگي روزمره را پوشش مي­‌دهد و دستیابی به غذای ایمن و کافی از مهم­ترین وظایف دولت­ها و سیاستگذاران هر جامعه است. منظور از ايمني غذايي تامین غذای سالم و عاری از هرگونه مخاطرات فیزیکی، شیمیایی و بیولوژیک است و شامل کلیه اقداماتی است که در طی تولید، بسته بندی، حمل و ذخيره سازی مواد غذايي به منظور محافظت از ماده غذایی در برابر مخاطرات فیزیکی، شیمیایی و بیولوژیک صورت می گیرد. بدین ترتیب خطر ابتلا به بيماري­هاي ناشي از غذا حداقل خواهد شد. در حالي كه امنيت غذايي به تامين غذاي كافي سالم و در دسترس براي تمامي افراد در سراسر جهان مي­‌پردازد. امنيت غذايي و ايمني غذايي مفاهيمي متفاوت اما مرتبط به يكديگر هستند كه تاثيري عميق بر كيفيت زندگي انسان ها دارند. غذاي سالم و بدون آلودگي براي سلامت و زندگي انسان ها شرطي ضروري است (ايمني غذايي) در حالی که بسياري از مردم در سراسر جهان به مواد غذايي دسترسي نداشته و یا از توان مالي برای خريد غذاي كافي و مناسب برخوردار نیستند (امنيت غذايي).

در این راستا همزمان با روز جهانی غذا در تاریخ 24 مهرماه 1404، موسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی با همکاری صنایع، نهادهای آموزشی و اجرایی با هدف تولید، گسترش و انتشار دانش، سیاست گذاری و ترویج سیاست های مبتنی بر قوانین، توسعه زیرساخت ها و تبادل دستاوردهای پژوهشی در حوزه امنیت و ایمنی غذا که در نهایت به ارتقاء سلامت جامعه منجر خواهد شد اقدام به برگزاری سومین همایش ملی پژوهش های کاربردی در امنیت غذایی: فرآوری، ایمنی و سلامت نموده است. امید که با مشارکت گسترده متخصصین و اندیشمندان حوزه های ذی ربط اعم از علوم کشاورزی، صنایع غذایی، بهداشت، پزشکی، مسئولین اجرایی و نمایندگان نهادهای قانونگذاری، دستاوردهای همایش به ارتقاء سلامت جامعه و مصرف کنندگان منجر گردد.

 

 

حامیان علمی
مجوز isc
درباره مشهد

شهر مشهد و اقع در استان خراسان رضوی یکی از استان‌های تاریخی و مذهبی ایران محسوب می‌شود. این شهر سالانه میزبان حدود ۲۷ میلیون نفر از مسافران داخلی و خارجی است که برای زیارت و مراسم‌های مذهبی به این مکان سفر می‌کنند. دلیل اصلی این حجم مسافر و گردشگر وجود بارگاه امام رضا(ع) در شهر مشهد است. این شهر به لحاظ فرهنگی هم بسیار غنی است.

سیویلیکا (FSSH01:شناسه ملی کنفرانس)
تا همایش
پایان
آمار بازدید
امروز : 356
دیروز : 558
ماه جاری : 31,907
ماه گذشته : 19,283
آمار کلی : 63,805