نخستین نشست شورای سیاست گذاری رویداد ملی مسئله محور نان برگزار شد.
اولین نشست شورای سیاستگذاری رویداد ملی نان با حضور نمایندگان دستگاههای اجرایی و بخش خصوصی برگزار شد. در این جلسه، پوستر و سایت رویداد رونمایی و زمان برگزاری به آذرماه تغییر یافت. رویداد در پنج محور اصلی شامل نوآوری در تولید، مزایای تغذیهای، پایداری فناوری، توجیهات مصرفکنندگان، و ایمنی غذا برگزار میشود. همچنین، بر ارتقای کیفیت و سلامت نان و چالشهای زنجیره گندم، آرد و نان تأکید شد. کارگروههای تخصصی برای بررسی مشکلات و ارائه راهکارها تشکیل و گزارش اقدامات به دبیرخانه ارائه خواهد شد.
نخستین نشست شورای سیاست گذاری رویداد ملی مسئله محور نان برگزار شد.
اولین نشست شورای سیاست گذاری رویداد ملی مسئله محور نان ده نفر از اعضای شورای سیاست گذاری با حضور نمایندگان دستگاههای اجرایی تشکیل شد به گزارش روابط عمومی موسسه پژوهشی علوم و صنایع ، در شورای سیاست گذاری ریاست سازمان صمت، ریاست پارک علم و فناوری، نماینده مدیر کل اداره استاندارد، مدیر عامل صنایع پخت مشهد (به عنوان نماینده بخش خصوصی) معاون امور شرکتهای بنیاد بهره وری موقوفات آستان قدس رضوی (دارای زنجیره کل صنایع مرتبط با نان ) به همراه تعدادی از همکاران مؤسسه حضور داشتند. دکتر حسین زمانی دبیر اجرایی رویداد با اشاره به رونمایی پوستر و سایت رویداد در این نشست اظهار داشت: پوستر و سایت این رویداد ملی با حضور اعضای شورای سیاست گذاری حاضر رونمایی و اصلاحات و تغییرات لازم عنوان شد . دکتر زمانی با اشاره به تغییر تاریخ رویداد عنوان نمود: پس ازبررسی های انجام شده تاریخ رویداد از 23 آبان ماه به آذرماه همزمان با هفته پژوهش را فرصتی مناسب برای ارائه طرحها و ایده های فناورانه حوزه نان را فرصتی مغتنم برای بهتر دیده شده شدن حوزه های فعال در صنعت دانست . دبیر رویداد با اشاره به محورهای اصلی رویداد نان بیان کرد:این رویداد با 5 محور اصلی شامل1-نوآوری در تولید نان 2- مزایای تغذیه ای نان سالم3- روش های پایداری در فناوری نان 4- روند و توجیهات مصرف کنندگان 5- ایمنی غذا و تضمین کیفیت برگزار خواهد شد . دکتر زمانی تصریح کرد: یکی از اهداف اصلی نخستین رویداد ملی مسئله محور نان هدف حفظ و ارتقای سلامت مردم در حوزه نان است و این موضوع را با جدیت در دستور کار قرار داده ایم. دکتر سید محمد علی رضوی رئیس موسسه پژوهش علوم و صنایع بر اهمیت همکاری همه دستگاههای اجرایی از جمله وزارت جهاد کشاورزی، وزارت صمت، سازمان ملی استاندارد، اتاق بازرگانی، صنایع آرد، اتحادیه نانوایان، مراکز تحقیقاتی، سازمان هدفمندی یارانه ها، سازمان تعزیرات و سایر دستگاهها در جهت ارتقای کیفیت و سلامت نان تاکید کرد رئیس موسسه پژوهش علوم وصنایع غذایی با اشاره به چالشهای فعلی در زنجیره گندم، آرد و نان، گفت: نان به عنوان قوت غالب و غذای اصلی مردم حداقل نیمی از انرژی و پروتئین مورد نیاز روزانه برای حفظ سلامت را تامین میکند و حداقل ۳۰ درصد ریزمغذیهای کلیدی از جمله آهن، روی و ویتامینهای گروه ب با مصرف روزانه نان تامین میشود. بنابراین عرضه نان سالم و با کیفیت در امنیت غذایی مردم بسیار حائز اهمیت است ولذا باید پانل های تخصصی برای تمامی این مسائل نیز برگزار گردد. در این نشست در خصوص موضوعاتی همچون اختصاص گندم مناسب و با کیفیت برای تولید نان، ساماندهی نگهداری گندم در سیلوها برای تثبیت کیفیت گندم، بازنگری استاندارد سبوس آرد و کاهش میزان سبوس گیری، پایش و نظارت جدی برای استفاده از آرد مناسب در نانوایی ها، عدم استفاده از جوش شیرین، الزام استفاده از خمیر مایه در نانوایی ها، حمایت از تولیدکنندگان در زنجیره گندم، آرد و نان، استمرار و توسعه برنامه ملی غنی سازی آرد با آهن و اسید فولیک در سند مصوب و ملی امنیت غذا و تغذیه مطرح و دستگاههای اجرایی موظف شدند گزارش اقدامات انجام شده برای بهبود کیفیت گندم، آرد و نان را به دبیرخانه رویداد گزارش دهند. در نشست شورای سیاست گذاری نیز مصوب شد که در اسرع وقت کارگروه های تخصصی متشکل از کارشناسان و متخصصین برای بررسی مشکلات و راهکارهای پیشنهادی در حیطههای گندم، آرد و نان در رویداد مسئله محور نان تشکیل و این موضوعات تا حصول نتیجه بطور جدی پیگیری شود.