See English Version

    چاپ مقالات برتر ارسال شده به همایش بین المللی غذای طیب در مجلات معتبر علمی پژوهشی کشور


    مقالات ارسال شده به همایش بین المللی غذای طیب در مجلات معتبر دانشگاهی چاپ می شوند.

     

    به گزارش روابط عمومی موسسه کیفیت رضوی، دکتر حسین زمانی با اشاره به مذاکراتی که در خصوص چاپ مقالات ارسالی به همایش بین المللی غذای طیب شده است، اظهار کرد: مقالاتی به دبیرخانه همایش بین المللی غذای طیب ارسال می شوند، علاوه بر استناد در سایت سیویلیکا به عنوان مهم ترین سایت استانادی کشور، در پایگاه استنادی علوم جهان اسلام نیز نمایه می شوند.

     

    وی افزود: با بسیاری از دانشگاه های معتبر کشور نیز مذاکراتی انجام شده است که در مجلات علمی پژوهش آن ها نیز مقالات ارسال شده چاپ شوند.

     

    دبیر اجرایی همایش بین المللی غذای طیب با اشاره به اینکه دانشگاه های معتبری چون علوم پزشکی مشهد، فردوسی مشهد و... در لیست این مجلات اند، بیان کرد: مجله انگلیسی Journal of Nutrition, Fasting and Health دانشگاه علوم پزشکی مشهد، مجله پژوهش های علوم و صنایع غذایی دانشکده کشاورزی فردوسی مشهد، مجله علوم و صنایع غذایی ایران دانشگاه تربیت مدرس از جمله آن است.

     

    وی ادامه داد: انستیتو تحقیقات تغذیه ای و صنایع غذایی کشور با مجله Nutrition and Food Sciences Research، مرکز تحقیقات حلال جمهوری اسلامی ایران با مجله پژوهشنامه حلال و Human, Health & Halal Metric و موسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی با فصلنامه پژوهش و نوآوری در علوم و صنایع غذایی نسبت به چاپ مقالات اقدام می کنند.