See English Version

    نشست مشترک موسسه کیفیت رضوی با مرکز آموزش عالی علوم پزشکی وارستگان برگزار می‌شود


    در نشست مشترک موسسه کیفیت رضوی و مرکز آموزش عالی علوم پزشکی وارستگان ابعاد مختلف «غذای طیب» مورد بررسی قرار می‌گیرد.

     به گزارش روابط عمومی موسسه کیفیت رضوی، مسئول روابط عمومی همایش بین‌المللی «غذای طیب» در خصوص برگزاری این نشست گفت: این نشست با حضور حسین زمانی مدیرعامل موسسه کیفیت رضوی، دکتر  سارا صرافان عضو هیئت علمی دانشگاه، دکتر مقبلی مدیر پژوهش و فناوری مرکز آموزش عالی علوم پزشکی وارستگان و مجتبی جوکار مسئول کمیته اجرایی همایش بین‌المللی «غذای طیب»، 21 تیرماه ساعت 10 صبح در موسسه کیفیت رضوی برگزار خواهد شد.

    حسین حقی، هدف از برگزاری این نشست را بررسی ابعاد کیفی «غذای طیب» و نحوه همکاری مرکز آموزش عالی علوم پزشکی وارستگان با موسسه کیفیت رضوی در برگزاری همایش بین‌المللی «غذای طیب» عنوان کرد و افزود: در این نشست دکتر حسین زمانی دبیر اجرایی همایش بین‌المللی «غذای طیب» و دکتر پرنیان پزشکی مدیر گروه علوم و صنایع غذایی گرایش کنترل کیفی و بهداشتی پیرامون ابعاد مختلف برگزاری همایش بین‌المللی «غذای طیب» سخنرانی خواهند کرد.

     وی یادآور شد: همایش بین‌المللی «غذای طیب»، 18 و 19 آبان سال جاری با مشارکت موسسه علوم و صنایع غذایی و موسسه کیفیت رضوی با هدف ارائه آخرین دستاوردهای علمی و راهکارهای عملی به بخش‌های اجرایی مربوطه از طریق تبادل آرا اندیشمندان، پژوهشگران و مدیران سازمان‌ها و نهادهای دولتی و غیر دولتی در داخل و خارج کشور برگزار می‌شود.