0% Complete
همایش های فعال
دومین رویداد نان
تاریخ شروع همایش :
1404/12/01
56 روز
تاریخ پـایــان همایش :
1404/12/01
56 روز
وب سایت
همایش های برگزار شده
سومین همایش ملی پژوهش های کاربردی امنیت غذایی: فرآوری، ایمنی و سلامت
تاریخ شروع همایش :
1404/07/24
تاریخ پـایــان همایش :
1404/07/24
وب سایت
لیست مقالات
رویداد نان
تاریخ شروع همایش :
1403/12/01
تاریخ پـایــان همایش :
1403/12/01
وب سایت
لیست مقالات
دومین همایش ملی پژوهش های کاربردی در امنیت غذایی، ایمنی غذایی و سلامت
تاریخ شروع همایش :
1403/07/25
تاریخ پـایــان همایش :
1403/07/25
وب سایت
لیست مقالات
لیست مقالات بایگانی شده
مروری بر چاپ سه بعدی غذاهای فراسودمند و آنتیاکسیدانها
بهار شکارچی - محسن شاهرخی نژاد
استراتژیهای فرمولاسیون برای بهبود پایداری و فراهمی زیستی نوشیدنیهای غنیشده با ویتامین D
رضوان شاددل - امین جهانگیری پته خور - پارمیس کیان مهر
غربالگری جدایه های باکتریهای اسید لاکتیک مصرف کننده جیوه و کادمیم و بررسی حذف این فلزات از محلول های آبی توسط سویه های منتخب در فرم غیر فعال تحت تاثیر پیش تیمارهای اولتراسوند و حرارتی
سیدحبیب میرابوالحسنی - محمدباقر حبیبی نجفی - محمدرضا عدالتیان دوم
کاتالیز در مقیاس نانو: نگاهی به نانوزیمها
متین محمدی نژاد - زهرا یوسفیان جزی
مروری بر روشهای نوین آنالیز نگهدارندههای شیمیایی در مواد غذایی با تأکید بر HPLC-DAD در سنجش همزمان بنزوات سدیم و سوربات پتاسیم
سید حسین موسوی اصل - ابراهیم فولادی - مهناز قرقلو
Delivery systems in food: Revolutionizing material transport for quality, safety, and innovation
Razieh Torabi - Mehrdad Niakousari
بررسی کاربرد اینولین به عنوان جایگزین چربی در محصولات غذایی: رویکردی نوین در بهبود سلامت مصرفکننده
مهدیه السادات اسحاق زاده - ریحانه شکیبا - پرنیان پزشکی
پروبیوتیکها و محور روده مغز: رویکردی نوین در ارتقا سلامت جسم و روان
مروا حسینی - مریم اقبالی معین
سنتز و بررسی کارایی آلومینای آندی نانومتخلخل بارگذاریشده با پرمنگنات پتاسیم در حذف اتیلن برای افزایش ماندگاری میوه و سبزیجات
سعید گل میرزایی - الهام جنت دوست - فرشاد خیری - محمد سیروس آذر
کاربرد نانوتکنولوژی در فرمولاسیون و بسته بندی نان
محدثه عقیق چی - فهیمه کهنه - روزبه تفقدی - الهام اسحاق آبادی - علی چمن مطلق
بیشتر
ثمین همایش، سامانه مدیریت کنفرانس ها و جشنواره ها - نگارش 42.4.1