همایش بین المللی "غذای طیب " با همکاری مشترک موسسه کیفیت رضوی و موسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی و با مجوز وزارت علوم، تحقیقات و فناوری در تاریخ 18 و 19 خردادماه 1401 برگزار خواهد شد. این همایش با هدف ارائه آخرین دستاوردهای علمی و راهکارهای عملی به بخش های اجرایی مربوطه از طریق تبادل آرا اندیشمندان، پژوهشگران و مدیران سازمان ها و نهادهای دولتی و غیر دولتی در داخل و خارج از کشور در محورهای مختلف برگزار خواهد شد. شایان ذکر است که با توجه به اینکه این همایش به صورت رسمی برگزار می گردد، کلیه مقالات پذیرش شده در این کنفرانس در پایگاه استنادی جهان اسلام (ISC) و سیویلیکا (CIVILICA) نمایه خواهند شد و لذا علاقه مندان به شرکت می توانند مقالات خود را در این همایش ارائه نموده و از امتیازات علمی ارائه مقاله کنفرانس با دریافت گواهی کنفرانس استفاده نمایید.
معناشناسی واژه طیب
|
تبیین مدل مفهومی غذای طیب |
|
شاخص های غذای طیب |
تدوين الگوی ارزيابی و رتبه بندی خرما بر اساس اصول طیب
|
تبیین مفهومی زنجیره غذایی |
|
الگوی ارزیابی کیفیت و رتبه بندی زعفران طیب |
بررسی آلودگی ها در برنجهای داخلی و خارجی
|
طراحی مدل ارزیابی و رتبه بندی سردخانه ها |
|
شاخص های غذای طیب بعنوان غذای برتر |